Rachel Leviss nuk po vendos 'etiketa' në marrëdhënie

Klea

Rachel Leviss nuk po vendos 'etiketa' në marrëdhënie

Pomponi ato frena! Edhe pse Rachel Leviss është përfolur për një të dashur të ri të quajtur Matthew Dunn, ajo dëshiron që bota ta dijë se ato nuk janë zyrtare. Teknikisht, ajo është ende beqare. Alumi i Vanderpump Rules po përpiqet t'i marrë gjërat ngadalë me këtë djalë të ri.

Përditësimi erdhi përmes People, i cili foli me publicistin e Rachel për romancën e re. Në rast se ju ka munguar, ky djalë është një “CEO i investimeve” dhe një baba beqar. Deri më tani, ai e ka jetuar jetën e tij larg flluskës së realitetit televiziv. Rasheli mund ta ndryshojë këtë, por tani për tani, publicisti i Rachel tha se është shumë herët për t'i vënë etiketa.

Pa etiketa, vetëm vibe

Sipas publicistit të Rachel, është shumë herët që Rachel dhe Matthew të jenë në një marrëdhënie zyrtare. Për momentin, ata janë thjesht miq. Ne të gjithë e dimë se kjo fjalë nuk do të thotë shumë në universin VPR, por megjithatë, publicisti dukej mjaft i bindur se e gjithë kjo është shumë e freskët.

“Është pak herët për t'u hedhur te ndonjë etiketë,” tha publicisti. “Ata u takuan pak më shumë se një muaj më parë dhe janë miq që sapo janë njohur me njëri-tjetrin. Ata u takuan dhe po shoqërohen.”

Nëse e keni ndjekur jetën e Rachel pas Scandoval, atëherë mund të kujtoni se ajo pohoi në podcast-in e saj se po pushonte një vit nga takimi. Rakela u tha dëgjuesve të saj se i duhej të merrte pak kohë për t'u fokusuar te vetja.

Rachel shpjegoi, “Duke shkuar përpara, duke kuptuar se gjatë procesit tim të terapisë, nuk jam duke u takuar për një vit. Duke e bërë këtë, unë jam duke u fokusuar vetëm te vetja.”

Në atë kohë, alumja e Pump Rules tha se ajo ndihej mirë që “mos shtoi një person shtesë në ekuacion”. Kjo ishte vetëm disa muaj përpara se të “shoqëroj” me këtë djalë të ri. Është e qartë se Mateu bëri diçka të veçantë për të ndryshuar mendjen e saj.