"Rachel Leviss nuk do të shohë asnjë monedhë"

Klea

“Rachel Leviss nuk do të shohë asnjë monedhë”

Kyle Cooke nga Shtëpia Verore e Bravo u përplas Bethenny Frankel për shfrytëzim Rachel Leviss për pamje dhe para.

Ish-ylli i Real Housewives of New York City nuk ka mundur të heshtë për Bravo këto ditë. Ajo jo vetëm që e ka goditur shfaqjen dhe ekskluzivitetin e Real Housewives, por kohët e fundit ka qenë gjithashtu në një kryqëzatë për të bashkuar “humbësit e realitetit”, siç i pëlqen t’i quajë, kundër rrjeteve.

Nga këndvështrimi i Bethenny, rrjete si Bravo dhe të tjerë po shfrytëzojnë talentin e tyre duke u dhënë atyre kontrata të padrejta dhe duke mos u paguar atyre mbetjet për punën e tyre të kaluar. Dhe sikur të mos mjaftonte kjo, ajo dhe personazhe të tjerë televizivë kanë pohuar se këta producentë abuzojnë me sh*t e tyre.

Hannah Berner kohët e fundit ndau mendimin e saj, duke shtuar se kompanitë e prodhimit nuk “shpërndajnë” për to. “Ata abuzojnë me gjërat e tyre dhe më pas thonë: “Por ju keni 100,000 ndjekës në Instagram. Mbylle gojën.’”

Kyle vuri syzet e leximit

Instagram/@queensofbravo

Megjithëse Bethenny u përpoq të bënte një gjë të mirë duke i lënë Rachel një hapësirë ​​për të folur në emisionin e saj, problemi është – kjo e fundit ka të ngjarë të mos marrë asnjë qindarkë të vetme. Kjo është AF ironike sepse qëndrimi i saj në javët e fundit ka qenë se yjet e realitetit duhet të paguhen më shumë sesa të shfrytëzohen për shikime.

Shumë njerëz kanë shprehur pakënaqësinë e tyre për këtë intervistë; megjithatë, Kyle është ai që hyn.

“Ironia e të gjithave,” fillon ai, “Bethenny fiton para në reklama ndërsa ajo “ekspozon bëmat e Bravos” dhe i jep Rachel një “zë”.

“Ajo fjalë për fjalë ka më shumë spote reklamash se çdo podcast tjetër që kam dëgjuar ndonjëherë. Rachel nuk do të shohë asnjë monedhë… Vë bast se ajo duhej të paguante rrugën e saj për të fluturuar në B vetëm për ta regjistruar këtë.”

Por ai nuk u ndal me kaq; ai nënshkroi me një mesazh të fortë: “Nëse kjo do të ishte një PSA e vërtetë, do të ishte falas.”