Tom Sandoval

Klea

Rachel Leviss mund të shtojë ekzekutivët e “Vanderpump Rules” në padi që synon Tom Sandoval dhe Ariana Madix

Rachel Leviss mund të shtojë ekzekutivët e “Vanderpump Rules” në padi që synon Tom Sandoval dhe Ariana Madix

Rachel Leviss po intensifikon betejën e saj ligjore kundër Rregullat e Vanderpompës yjet Tom Sandoval dhe Ariana Madix, potencialisht duke tërhequr drejtuesit e rrjetit në një kthesë tronditëse të ngjarjeve.

Raquel Leviss

Dokumentet gjyqësore të marra nga RadarOnline.com zbuloni një kthesë të re në Rachel‘ padi për hakmarrje pornografike, e cila shpërtheu pas akuzave për tradhti dhe shkelje të privatësisë.

Saga filloi kur Ariana zbuluar prova të Sandoval’s pabesi e supozuar me Leviss, duke çuar në një zbulesë të trazuar. “Nuk e kisha idenë për këtë aferë derisa gjeta një video Tom’s telefon”, Madix39, të zbuluar në deklaratat e mëparshme.

Ariana Madix

Racheli cili ka qenë Rakelës29 vjeçe, ngriti padinë e saj në shkurt, duke akuzuar Tom41 vjeç, për regjistrimin e saj në mënyrë të fshehtë në situata komprometuese përmes FaceTime pa pëlqimin dhe akuzimin Ariana për shpërndarjen e filmimeve te të tjerët.

Tani, Leviss po shqyrton zgjerimin e padisë për ta përfshirë NBC Universal, Bravo, dhe Evolution Mediaduke pretenduar përfshirjen e tyre në rrethanat që çuan në veprimin e saj ligjor.

Ariana Madix

Padia, e cila pretendon përgjim, pushtim të privatësisë dhe shqetësim emocional, ka ndezur një betejë të debatueshme ligjore. Ariana Tashmë ka mohuar me forcë ndarjen e videove përtej Rachel Levissduke kërkuar të rrëzojë padinë sipas statutit anti-SLAPP të Kalifornisë, i krijuar për të mbrojtur fjalën e lirë.

Ne pergjigje, Rachel’ ka sfiduar ekipi ligjor e Madix-it mbrojtjes, duke argumentuar se veprimet në fjalë nuk mund të mbrohen nga ligjet anti-SLAPP për shkak të paligjshmërisë së tyre të pretenduar. Një seancë kryesore mbi mocionin e Madix është planifikuar për 11 korrik.

Ariana Madix

Sandoval ka kundërshtuar gjithashtu padinë, duke e karakterizuar atë si një përpjekje të Leviss për të kapitalizuar skandalin për famë. Ekipi i tij ligjor u përpoq të ngrinte pretendime për keqdashje dhe mashtrim nga Leviss‘ ankesa, por përpjekjet e tyre u mohuan së fundmi nga gjykata.

Racheli cili u shfaq dukshëm në Rregullat e Vanderpompës nga sezoni gjashtë deri në nëntë, po kërkon dëmshpërblim për dëmet emocionale që pretendon se ka pësuar, duke përfshirë një qëndrim tre-mujor në një institucion të shëndetit mendor.

Raquel Leviss

Vendimi i saj për t’u larguar nga shfaqja pas sezonit të nëntë nënvizon ndikimin e thellë të tradhtisë së supozuar në jetën e saj.

Ndërsa drama ligjore shpaloset, përfshirja e drejtuesve të rrjetit shton një shtresë të re kompleksiteti LevissKërkimi për drejtësi, duke premtuar kthesa të mëtejshme në këtë rast të profilit të lartë.