Rachel Leviss mendon se Tom Sandoval insinuoi se ata kishin pakt vetëvrasjeje: 'Kapërceu një kufi'

Klea

Rachel Leviss mendon se Tom Sandoval insinuoi se ata kishin pakt vetëvrasjeje: ‘Kapërceu një kufi’

Dikush duhet të vendosë një surrat Tom Sandoval. Tipi thjesht po nxjerr gjërat më të tmerrshme dhe të papërshtatshme. Tani Rachel Leviss po thërret ish-paramorën e saj për diskutimin publik të gjendjes së saj mendore pas Scandoval.

Në dhjetor 2023, Sandoval i tha Teddi Mellencamp dhe Tamra Judge se ai dhe Rachel kishin menduar të merrnin jetën e tyre. “[We were] në telefon … fjalë për fjalë duke debatuar për të rrahur duke vrarë veten,” tha ai në Two Ts in a Pod.

Në episodin e 18 shkurtit të Rachel Goes Rogue, alumi i Vanderpump Rules akuzoi Sandy për ndarjen e informacionit privat rreth gjendjes së saj mendore në intervista të shumta pas zbulimit të lidhjes së tyre. Reagimi dërrmues nga situata rezultoi që Rachel të kalonte disa javë në një institucion trajtimi të shëndetit mendor.

Tom nuk kishte të drejtë të ndante gjendjen mendore të Rachel

“Nuk është në rregull që dikush tjetër t’u thotë njerëzve të tjerë se ata kanë shprehur ndjenjat se nuk duan të jetojnë më,” tha ish-mbretëresha e konkursit. “Tom tashmë e ka përmendur këtë për mua në podcastin e Tamra dhe Teddi… Kjo është një temë e pambrojtur, një pozicion i cenueshëm për mua që ta ndaj me ju, dhe ju po i tregoni Teddi dhe Tamra dhe kujtdo tjetër që po dëgjon këtë podcast popullor që unë keni pasur mendime të errëta?'”

Rachel gjithashtu akuzoi Tomin për keqinterpretim të bisedës së tyre gjatë podcast-it të tij. “Mënyra se si ai e tha atë … bëri të dukej sikur kishim një pakt vetëvrasjeje sikur të ishte një lloj historie dashurie e Romeos dhe Zhulietës,” shpjegoi ajo. “Kjo me të vërtetë më zemëroi. [It’s] nuk është në rregull të diskutosh atë gjendje shpirtërore personale, emocionale, të trazuar me pjesën tjetër të botës, dhe tani është një temë bisede. Kjo me të vërtetë kaloi një kufi.”

Rachel shprehu gjithashtu zhgënjim në mënyrën se si Pump Rules i ka trajtuar problemet e saj për shëndetin mendor në shfaqje. Ndonëse ajo miratoi mohimin e shëndetit mendor që u shfaq në titullin e fundit me linjën telefonike të vetëvrasjes, ajo nuk ishte e kënaqur me mungesën e shqetësimit të shfaqjes për shëndetin e saj mendor në atë kohë.

“Jam shumë mirënjohëse që arrita të marr trajtimin e shëndetit mendor që më duhej kaq dëshpërimisht,” pranoi ajo. “Ai vend më shpëtoi vërtet dhe më ndihmoi të dal nga kjo botë kaotike.”

Duke mbrojtur shëndetin e saj mendor

Pas trajtimit të saj, Rachel zgjodhi të mos kthehej në VPR. Ajo mendoi se ishte më mirë të largohej nga mjedisi jo i shëndetshëm si i kastit ashtu edhe i shfaqjes.

Rachel mendoi gjithashtu se diskutimi i Tomit për shëndetin e saj mendor në kamera ishte “strategjik”. Ai po e portretizonte veten si mbrojtës dhe hero i saj kur në të vërtetë nuk ishte. Ajo në fund të fundit “e ka krijuar fantazmë” për të shmangur përpjekjet e tij për ta rifituar atë.

“Më kanë këshilluar se do të ishte mënyra më e mirë për mua për t’i dhënë fund,” tha ajo. “Nëse do të përpiqesha t’i shpjegoja arsyet pse po ndahem me të, ai do të gjente një mënyrë për t’u rikthyer në hiret e mia të mira.”

Nëse ju ose dikush që njihni po lufton me mendime vetëvrasëse, ju lutemi kontaktoni linjën e shpëtimit të vetëvrasjes dhe krizës 988 për mbështetje 24/7.

Vanderpump Rules transmetohet të martën në 8/7c në Bravo.