Rachel Leviss mbledh pothuajse 15 mijë dollarë për bamirësi që shet artikuj famëkeq të rregullave të pompës

Klea

Rachel Leviss mbledh pothuajse 15 mijë dollarë për bamirësi që shet artikuj famëkeq të rregullave të pompës

Rregullat e Vanderpompës shap Rachel Leviss me të vërtetë ka bërë rrethin e plotë. Kjo grua ka kaluar të gjitha e udhëtimeve që kur ajo hodhi në erë Bravo. Falë Rachel dhe Tom Sandoval, Pump Rules mori një sezon të 11-të dhe një nominim për Emmy.

Dhe tani Scandoval ka mbaruar. Koha ka kaluar dhe të gjithë kanë ecur përpara. Në një përpjekje për të hedhur pjesën e fundit të provave nga aktet e saj të ndyra të tradhtisë, Rachel nxori në ankand disa momente të dukshme në eBay. Tani Rachel i thotë lamtumirë një kapuçi të vjetër dhe një gjerdan ari mesatarisht të shëmtuar, por ajo po thotë përshëndetje për një donacion të madh për NAMI. Radari ka detajet.

Llogaritja e Rakelës

Rachel përfundimisht u largua nga shfaqja dhe ajo nuk u largua nga një fitues. Ajo kaloi muaj duke marrë kujdes për shëndetin mendor nga një institucion i Arizonës pasi u zhduk në ribashkimin e sezonit 10. Rach gjithashtu ndërpreu të gjithë anëtarët e kastit nga VPR, duke përfshirë Sandoval kur ajo u zhyt jashtë rrjetit.

Por me sa duket, ka një dritë në fund të tunelit për dikë që jo vetëm që goditi fundin e gurit, ajo u varros nën rrënoja. Në një përpjekje për t’i rikthyer komunitetit të shëndetit mendor, Rachel shiti disa gjëra që pasqyrojnë se kush ishte ajo dikur.

Në anën e mirë, swag Scandoval fitoi një mbresëlënëse 14,800 dollarë për bamirësinë e shëndetit mendor, Aleanca Kombëtare për Sëmundjet Mendore. Ndërsa ankandi përfundoi pak para mesnatës të së martës, ishte një luftë ofertash gjithëpërfshirëse.

Ajo kishte dy kapuç me kapuç TomTom. Ato shkuan për 9500 dollarë dhe kishin 122 oferta.
Përshkrimi thoshte: “Topazi famëkeq tre ton mbi kapuçin e zi TomTom është ai që kam veshur ditën e tretë në Bravo-Con dhe është gjithashtu i njëjti kapuç i stilit që ia dhashë me guxim Andy Cohen në WWHL natën kur gjithçka shpërtheu në fytyrën time. Unë e shtova kapuçin e zi në listë pasi është më i konsumuar dhe jo në gjendje të pacenuar.” Për më tepër, kapuçat u nënshkruan nga Rachel.

Dhe merrni këtë, gjerdani 14 mijë rrufe shkoi për 5,300 dollarë dhe 131 ofertues. Kush e dinte se një gjerdan i vogël rrufe ari do të kushtonte 765 dollarë me pakicë? Janë shumë para për të shpenzuar për një simbol të lidhur me Sandoval.

“Kjo gjerdan ishte simbol i përkushtimit tim ndaj një personi tjetër që e lejova të kishte pushtet mbi mua. Ai nuk e bën më”, shkruan Rachel në reklamë. 100% e të ardhurave shkuan për NAMI dhe Rachel nuk hodhi në xhep asnjë nga plaçkat. Kështu duket “letting go” dhe urime për përpjekjet e saj.

Për momentin nuk ka kërkuar falje nga Sandoval për regjistrimin e Rachel pa pëlqimin e saj. Ne do të presim.