Rachel Leviss lufton me angazhimin afatgjatë mes aferës Tom Sandoval

Klea

Rachel Leviss lufton me angazhimin afatgjatë mes aferës Tom Sandoval

Rachel Leviss lufton me angazhimin afatgjatë mes aferës Tom Sandoval

Rachel “Raquel” Leviss po fillon një kapitull të ri në jetën e saj në lidhje.

Raquel Leviss

Në episodin e fundit të podcast-it të saj, Rachel Goes Roguei mëparshmi Rregullat e Vanderpompës Ylli, 29 vjeç, foli për përvojat e saj të fundit dhe atë që po kërkon në marrëdhëniet e ardhshme.

Pas një lidhjeje të trazuar me ish-bashkëyll Tom Sandoval vitin e kaluar, Rachel zbuloi se ajo bëri një pauzë nga takimi për t’u fokusuar në rritjen personale.

Tom Sandoval

“Kam marrë një vit pushim nga takimi për të punuar me veten time.” Leviss ndau sinqerisht.

“Dhe tani që po kthehem atje dhe po takoj njerëz të rinj – takova dikë me të cilin kisha komunikim të mrekullueshëm, dhe ai ishte shumë emocionalisht inteligjent dhe i rregulluar emocionalisht, dhe thjesht nuk funksionoi.”

Raquel Leviss

Duke diskutuar një lidhje të fundit, Rachel la të kuptohet për përfshirjen e saj me biznesmenin Matthew Dunn, me të cilin ajo konfirmoi lidhjen në fillim të këtij viti.

“Kam takuar dikë tjetër dhe ka qenë argëtuese dhe e çuditshme – ai është thjesht kaq i ëmbël, kaq i sjellshëm dhe me të vërtetë bën ndryshim,” vuri në dukje ajo.

Raquel Leviss

Diskutimi me Love Undercover’s Renee Ash preku rëndësinë e mirësisë në marrëdhënie, veçanërisht për Levisse cila pranoi luftën e saj për të përfytyruar një të ardhme me burra të vërtetë me natyrë të mirë për shkak të përvojave toksike të së kaluarës.

“Është e vështirë për mua të jem me një djalë të ëmbël dhe ta mendoj atë si një gjë serioze afatgjatë.” Rachel shpjegohet. “Por, unë nuk e shoh atë si burrin tim.”

Rachel Leviss

Duke reflektuar mbi përvojat e tyre të përbashkëta, Hiri theksoi rëndësinë e normalizimit të dashamirësisë nga partnerët.

“Unë mendoj se ne duhet të përjetojmë atë ëmbëlsi dhe atë anë tjetër të spektrit në mënyrë që të gjejmë një ekuilibër të mirë.” Leviss shtuar.

Ravhel Leviss

Pas një periudhe sfiduese postoi lidhjen e saj me Sandoval, Rachel i dha përparësi shëndetit të saj mendor dhe iu nënshtrua trajtimit në qendrën e rehabilitimit The Meadows në Arizona.

Që atëherë, ajo ka qenë e zëshme për udhëtimin e saj dhe ka zgjedhur të mos kthehet më Rregullat e Vanderpompës.

Rachel Leviss

Ne prill, NJERËZIT konfirmuar Levissromanca në rritje me Mateuduke sqaruar se po merrnin kohën e tyre për t’u njohur pa u nxituar në etiketime. Rachel madje ndau një udhëtim argëtues me ATV Dunn në rrjetet sociale, duke shkruar momentin, “Më shumë nga kjo, ju lutem 🫶🏼🌵✨.”

Si Leviss vazhdon të eksplorojë marrëdhënie të reja dhe të fokusohet në mirëqenien e saj, ajo mbetet optimiste për atë që ka në të ardhmen.