Rachel Leviss kritikon përgjigjen 'shqetësuese' të padisë nga Sandoval

Klea

Rachel Leviss kritikon përgjigjen 'shqetësuese' të padisë nga Sandoval

Rachel Leviss' avokatët nuk po ngatërrohen. Ata janë të gjithë shumë të sigurt se do të fitojnë çështjen e tyre të hakmarrjes pornografike Tom Sandoval dhe Ariana Madix. Avokatët e Tomit, megjithatë, ia kthyen besimin për besim.

Dokumentet e fundit ligjore treguan ekipin e Tomit duke thënë se padia ishte “një përpjekje e fshehtë e hollë për të zgjeruar famën e saj dhe për të riemëruar veten si viktimë”. Dokumentet shtuan, “Veçanërisht, që nga nëntori i vitit 2023 e deri më sot, LEVISS ka mbajtur në mënyrë aktive një podcast provokues, Rachel Goes Rogue, për të përkulur më tej narrativën sipas vullnetit të saj.”

E drejtë, sepse Tom nuk e ka përkulur fare narrativën, në ose jashtë Vanderpump Rules. Natyrisht, e vërteta e çështjes mbetet e panjohur. Megjithatë, ekipi i Rachel mendon se e vërteta është e qartë dhe se Tom po bën çmos për ta shmangur atë.

Avokatët e Rachel pretendojnë “prova të pakundërshtueshme” kundër Tomit

Më 29 prill, Mark Geragos dhe Bryan Freedman dhanë një deklaratë për shtypin në emër të Rachel. Në deklaratë thuhej: “Përgjigja e Sandoval përballë provave të pakundërshtueshme që do të paraqiten në gjykatë është shqetësuese. Shfrytëzimi i pretendimeve të tilla për vëmendjen e medias dhe përjetësimi i fajësimit të viktimave nuk është vetëm i mjerueshëm, por i zbatueshëm.”

Kjo nuk do të ishte hera e parë që Rachel dhe ekipi i saj akuzojnë kundërshtarët për fajësimin e viktimave. Kur Lisa Vanderpump u njoftua për herë të parë për padinë e Rachel nga një baba, ajo tha: “Kjo është qesharake. Mendoj se nëse nuk dëshiron që dikush të ndajë pornografinë tënde, atëherë mos ia dërgo të dashurit të mikut tënd më të mirë, apo jo?”

Ekipi i Rachel shpejt dha një përgjigje. Ata i quajtën fjalët e LVP një “zgjedhje zhgënjyese për një ekzekutiv në emision pasi turpërimi i viktimave është një mekanizëm mbrojtës që përdoret shpesh nga abuzuesit dhe që vjen nga një person në një pozicion pushteti mund të shkaktojë dëme edhe më të mëdha në shëndetin mendor të një personi”. Vetë Rachel e quajti më vonë deklaratën “shumë, shumë të keqe”.

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.