Raquel Leviss

Klea

Rachel Leviss KONTROLLET në akuzat e egra të Tom Sandoval!

Rachel Leviss KONTROLLET në akuzat e egra të Tom Sandoval!

Rachel “Raquel” Leviss zbuloi detajet e debatit të saj të madh me Tom Sandovaliu përgjigj akuzës së tij se ajo e përdori atë dhe shpjegoi pse mendon se ai ishte vërtet i mërzitur.

Tom Sandoval

Levisse cila kishte diskutuar më parë për lidhjen e saj Bethenny Frankel's podcast, gjithashtu adresoi nëse i vjen keq për intervistën. Ish-shokët e saj kanë kritikuar komentet e saj në episodet aktuale të serialit.

Në një episod të podcast-it të saj, Rachel Goes Rogue Rachel Leviss ndau njohuri për marrëdhënien e saj me Tom Sandoval, duke përfshirë çështjet thelbësore që nxitën konfliktet e tyre. Rachel zbuloi se burimi kryesor i mosmarrëveshjeve të tyre përqendrohej përreth Sandoval's statusi i marrëdhënieve publike me Ariana Madix.

Raquel Leviss

“Çështja kryesore, burimi kryesor i argumenteve tona ishin [that Tom] duhet të ndahet publikisht me Arianën.” Leviss deklaruar. Ajo u shpreh se ishte e padrejtë si për të ashtu edhe për Arianaduke akuzuar Sandoval për zvarritje të ndarjes, pavarësisht se pretendonte se po merrte hapa për t'i dhënë fund në mënyrë miqësore.

Raquel Leviss

Rachel diskutoi gjithashtu një debat të rëndësishëm të shkaktuar kur ajo u rilidh me një ish të dashur, një situatë që ajo e kishte përmendur më parë në Scheana Shay's podcast. Sipas Levisskjo çoi në Sandoval duke e etiketuar atë si sociopate, duke përshkallëzuar më tej tensionet ndërsa ajo kërkonte ekskluzivitet ndërsa ai mbeti i përkushtuar publikisht për Ariana Madix.

Raquel Leviss

Duke adresuar akuzat nga Sandoval që ajo e udhëhoqi atë, Leviss kundërshtoi duke e përshkruar Sandovalin si manipulues dhe kontrollues, veçanërisht kritik ndaj reagimeve të tij ndaj vendimeve të saj në lidhje me shëndetin e saj mendor. “Ai po e bën të duket sikur është viktimë e meje”, shpjegoi ajo, duke shtuar se Sandoval kundërshtoi qëndrimin e saj në një institucion të shëndetit mendor sepse kërcënonte kontrollin e tij mbi të.

Raquel Leviss

Më vonë, Rachel iu përgjigj Sandoval's pretendojnë se ajo e kishte përdorur atë, duke sugjeruar se marrëdhënia e tyre ishte e dobishme reciproke pasi ata të dy ofruan mbështetje gjatë vështirësive personale. “Është e egër, mendësia e tij. Ai beson se e kam përdorur. Për çfarë qëllimi më shërben ta përdor Tom Sandoval në këtë mënyrë?” ajo pyeti, duke hedhur poshtë pretendimet se motivet e saj ishin fama ose një histori.

Duke reflektuar mbi vendimin e saj për të folur hapur Bethenny i Frankelit podcast, Rachel nuk shprehu keqardhje, duke theksuar se kjo i lejoi asaj të rifitonte njëfarë kontrolli mbi narrativën e saj mes shqyrtimit dërrmues të medias.

“Ndjej se ishte vendimi i duhur për mua që të jem në gjendje të ndaj lirisht, hapur historinë time, gjë që më dha njëfarë kontrolli në këtë botë,” përfundoi ajo, duke vlerësuar platformën për sigurimin e një rreze shprese gjatë një kohe të errët.

Raquel Leviss

Gjatë paraqitjes së saj në Bethenny Frankel's podcast, Rachel Leviss u hap në lidhje me arsyet e saj për të hyrë në një institucion trajtimi, i cili shtrihej përtej kërkimit të një shkëputjeje nga sytë e publikut. Ajo detajoi qëllimet e saj për të gërmuar në modelet e saj të sjelljes që e çuan vazhdimisht në marrëdhënie me burra të padisponueshëm dhe dinamika jo të shëndetshme. “Por atëherë pjesa tjetër e arsyes pse doja të shkoja në një institucion trajtimi ishte të kuptoja sjelljet e mia dhe qëllimi im ishte të zbres në fund të, “Dakord pse po zgjedh burra që nuk janë të disponueshëm, pse e gjej veten në marrëdhënie jo të shëndetshme, cilat janë gjërat që duhet të ndryshoj në sjelljen time”, shpjegoi ajo.

Bethenny Frankel

Aktiv Bethenny Frankel's podcast, Rachel Leviss kishte reflektuar edhe për vendimin e saj për t'u përfshirë në këtë lidhje, duke shprehur keqardhjen për dhimbjen që shkaktuan veprimet e saj. Ajo sinqerisht pranoi se kishte vepruar në mënyrë të pamatur, e nxitur nga nevoja të menjëhershme emocionale në vend që të merrte parasysh pasojat afatgjata.

“Dua të marr një moment për të pranuar vetëm lëndimin që u solla shumë njerëzve. Nuk isha i kujdesshëm në veprimet e mia dhe nuk mendoja afatgjatë. Isha plotësisht e mbështjellë në zemërim dhe doja të plotësoja disa nevoja, “tha ajo.

Raquel Leviss

Leviss zbuloi gjithashtu se veprimet e saj ishin ndikuar nga ndjenjat e pazgjidhura nga një marrëdhënie e mëparshme e rëndësishme. “Duke parë tani, mund të shoh se isha ende duke u shëruar nga një marrëdhënie me dikë që mendoja se do të martohesha. Dhe në fund të kësaj, unë ende nuk jam shëruar”, shtoi ajo.