Lala Kent

Klea

Rachel Leviss ka një ndryshim në ndjenjat ndaj Lala Kent, pavarësisht mosbesimit fillestar mbi shënimin zanor

Rachel Leviss ka një ndryshim në ndjenjat ndaj Lala Kent, pavarësisht mosbesimit fillestar mbi shënimin zanor

Rachel “Raquel” Leviss ka hapur për ndjenjat e saj në zhvillim ndaj Lala Kent dhe dinamikën aktuale të marrëdhënies së tyre, si dhe adresimin e pretendimeve të bëra nga Tom Sandoval në lidhje me ditët e para të lidhjes së tyre.

Tek ajo Rachel Goes Rogue podcast, Rachel diskutoi një memo zanore nga Lala Kent që fillimisht ngritën dyshime. “Ndjenjat e mia ndaj Lala kanë ndryshuar pak që nga fillimi i regjistrimit të këtij podkasti dhe që nga momenti kur mora atë memorandum zanor prej saj,” zbuloi ajo. Ajo fillimisht besoi te Lales motivi ishte ta bindte të kthehej në Rregullat e Vanderpompës, por këndvështrimi i saj ndryshoi pasi pa episode ku Lala lidhur me të mbi përvojat e përbashkëta në “marrëdhënie narcisiste abuzive”. Rachel vuri në dukje,

Rachel Leviss

“Ka si një fije të përbashkët atje. Unë mendoj se ajo me të vërtetë e kupton sepse ajo e ka përjetuar atë në dorën e parë, dhe është vërtetuese në një farë mënyre të kesh atë përfaqësim në Rregullat e Vanderpompës kur nuk jam atje… Mund të thuash që ajo është mjaft mbështetëse, gjë që është një ndjenjë e mirë.”

Edhe pse Rachel deklaroi se aktualisht nuk ka një “marrëdhënie” me Lala dhe ata nuk janë në komunikim, ajo nuk shprehu “ndjenja të vështira kundër saj” dhe është e hapur ndaj mundësisë së një “bisedë konstruktive për të ecur përpara”, megjithëse ajo mbetet e pasigurt që ata të bëhen miq.

Lala Kent

Duke iu drejtuar Tom Sandoval's pretendimi gjatë një ribashkimi, Rachel pranoi se ajo u hodh në pishinën e tij në fillim të marrëdhënies së tyre, edhe pse jo plotësisht e zhveshur. “Kjo mund të jetë e vërtetë, megjithëse nuk i hoqa të gjitha rrobat e mia,” sqaroi ajo. Ajo kontestoi Tom's portretizimi i ndërveprimeve të tyre, duke theksuar rëndësinë e vëmendjes së tij gjatë një kohe të pambrojtur. “Kishte qëllim prapa rrugës Tom me të vërtetë më dha vëmendje të pandarë që të dëshiroja të dija situatën time dhe atë që po ndodhte në realitetin tim. Gjërat ishin pak të paqarta dhe ishte një gjë graduale që ndodhi ku fillova të ndihesha më i tërhequr nga ai.”

Raquel Leviss

Rachel e mohoi atë Tom E “përgatiste” atë për të qenë “viktima e tij”, por e pranoi natyrën manipuluese të veprimeve të tij, veçanërisht duke pasur parasysh diferencën e tyre në moshë dhe gjendjen e saj të cenueshme. Për më tepër, ajo kritikoi mjedisin e Rregullat e Vanderpompës, duke sugjeruar se kishte kushtëzuar pranimin e sjelljeve të caktuara. “Ai gjithashtu është i vetëdijshëm për situatën time dhe e dinte që unë isha shumë i prekshëm. Dhe hajde, Tom është një person manipulues”, tha ajo. Rachel shtoi, “Por ka një hendek të madh në moshë.” Ajo përfundoi duke e akuzuar shfaqjen se e ka rregulluar për të toleruar sjellje të tilla, të cilat janë “normalizuar” për shkak të paraqitjeve të shpeshta të tradhtisë mes anëtarëve të kastit, duke ndikuar në vendimmarrjen e saj.