Rachel Leviss i përgjigjet reagimit pas intervistës së Bethenny Frankel

Klea

Rachel Leviss i përgjigjet reagimit pas intervistës së Bethenny Frankel

Pikërisht atëherë kur dukej Rachel Leviss’ pëlqyeshmëria kishte arritur në nivelin më të ulët historik, ajo arriti të befasojë të gjithë. Intervista e saj me Bethenny Frankel e gërmoi në një gropë edhe më të thellë. Nëse një gjë e mirë doli nga intervista, ishte se si ajo e tërhoqi zvarrë Tom Sandoval edhe më tej.

Por kjo dukej se ishte këndvështrimi i saj i vetëm. Në vend që të merrte ndonjë përgjegjësi, ajo vazhdoi t’i hidhte të gjitha fajet Tomit. Gënjeshtrat dhe shpërqendrimet e saj i lanë të pa impresionuar fansat e Vanderpump Rules. Ndër këto ishte pretendimi se ajo kishte vetëm me Tomin sepse ai e siguroi që lidhja e tij me Ariana Madix nuk kishte këmbë.

Por shumë vunë në dukje se sa e dobët ishte një mbrojtje. Në podcastin Bravo Tea me Jared B, Jared i kujtoi Rachel se, moralisht, ishte përgjegjësia e saj të sigurohej që Tom të mos ishte më në një lidhje me Arianën. Shumë për habinë e të gjithëve, Rakela u pajtua … disi.

Përgjigja e Rashelit: “Nuk e keni gabim!”

Më 26 gusht, Rachel u shfaq në seksionin e komenteve të Jared B, duke shkruar, “Nuk e keni gabim! Unë duhet të kisha pasur më shumë respekt për veten se kaq dhe duhet të kisha respektuar marrëdhënien që Ariana kishte me Tomin. Asnjë justifikim…” Më pas Rakela vazhdoi të justifikohej.

Ajo u angazhua në devijime më klasike: “Megjithatë, duke parë prapa, shoh se kisha një vetëvlerësim të ulët dhe Tom vazhdonte të më thoshte se po ndahej në mënyrë aktive me të ‘miqësisht’ për ‘shëndetin e saj mendor’, gjë që tani mund ta shoh se ishte magjike. duke menduar.”

Ajo vazhdoi, “Ai kishte një milion e një arsye pse ata nuk ishin ndarë ende dhe ishte më e lehtë të qëndronte në atë fantazi atëherë. [sic] të përballeshim me faktin se ankthi dhe izolimi social nuk ia vlente. Pra, po, absolutisht keni 100% të drejtë. Ishte përgjegjësia ime të largohesha nga ajo situatë… tani e di më mirë.”

Tom ka shumë për t’u përgjigjur. Megjithatë, përgjigja e Rachel tregon ende një mungesë të qartë të llogaridhënies, dhe siç vunë në dukje komentuesit e tjerë të IG, egocentrizëm. Rachel tha se ajo duhet të kishte pasur më shumë respekt për veten, por vazhdoi të injoronte fajin e saj moral si pjesë e Sandoval.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules pritet të transmetohet në Bravo në fillim të vitit 2024.