Rachel Leviss i ofroi apartament Tom Sandoval në mes të Skandovalit

Klea

Rachel Leviss i ofroi apartament Tom Sandoval në mes të Skandovalit

Situata e jetesës ndërmjet Tom Sandoval dhe Ariana Madix është e mjaftueshme për të lënë këdo të hutuar, madje Rachel Leviss. Pasi u publikua lajmi i Scandoval, të gjithë pyesnin veten se si Tom dhe Ariana do të kalonin afërsinë e tyre të detyruar.

Të dy blenë një shtëpi së bashku, pra, çfarë do të bëhej me të? Epo, siç doli, ata të dy vendosën të qëndronin, dhe fansat e kanë parë atë debakli që luhet në sezonin 11 të Vanderpump Rules.

Sigurisht, asnjëri nuk qëndroi jashtë detyrimit. Ata të dy kishin opsione. Tani që Ariana po përpiqet të detyrojë ligjërisht shitjen e shtëpisë, Rachel ka vendosur të tregojë se Tom kishte edhe më shumë opsione sesa teorizohej fillimisht.

Rachel pranon konfuzionin e saj me situatën e jetesës së Tomit dhe Arianës

Në episodin e 27 shkurtit të podcast-it të saj, Rachel zbuloi se ajo “i kërkoi Tomit të largohej” nga shtëpia e tij me Arianën, megjithëse përkohësisht. “I sigurova një apartament për të qëndruar kur isha në The Meadows. I kërkova që të largohej nga shtëpia dhe të gjente një vend të ri derisa të kthehesha.” Nga “The Meadows”, Rachel i referohej klinikës së saj të shëndetit mendor.

Rachel tha se Tom thuhet se e mbylli idenë pa menduar tjetër. “Jo, kjo nuk po ndodh,” gjoja tha ai. Ajo vazhdoi: “Nuk e di se çfarë po ndodh mes tyre, sepse Tom më ka thënë se ata janë shokë dhome dhe janë ende shokë. Edhe sikur të mos ishin mjaft shokë dhome më parë, janë tani.”

Megjithatë, Rachel pranoi përfundimisht se ajo “nuk kishte fjalë për situatën e tyre të jetesës”, duke shtuar se “financat e tyre janë mes tyre”.

Nëse pretendimet e Rachel janë të vërteta, sigurisht që mund ta bëjë një person të pyesë edhe më shumë për natyrën e marrëdhënies së Tomit me Rachelin pas Scandoval. Ndoshta Tom nuk kishte ndërmend të mbante një marrëdhënie romantike me ish-kostarin e tij. Ndoshta ai thjesht po përpiqej ta kthente atë në shfaqje. Sigurisht, situata e jetesës së një personi është një çështje e ndërlikuar.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.