Rachel Leviss i kërkon falje Katie Maloney për postimin në Instagram

Klea

Rachel Leviss i kërkon falje Katie Maloney për postimin në Instagram

Rachel Leviss kohët e fundit pranoi se i kishte kërkuar falje Katie Maloney dhe Dayna Kathan për një lëvizje të vogël që ajo bëri pas çmimeve iHeartRadio Music 2024. Për ata që e humbën atë, ish-ylli i Vanderpump Rules bëri një ripostim të dyshimtë në IG Story pak pas çmimeve.

Pas 1 Prillit, Jo Wenberg ndau imazhe nga një artikull që shpallte Rachel si një nga më të veshurat në çmime. Në të njëjtin artikull, Katie dhe Dayna u renditën si dy nga të pranishmit e veshur më keq. Jo e përfshiu atë detaj edhe në IG Story.

Rachel, ndoshta duke u ndjerë hakmarrëse, nuk mund të mos e ripostonte historinë e Jo. Jo shumë kohë pas faktit, u krijua qartësia dhe Rachel vendosi të kërkonte falje. Shikoni se si ajo detajoi përvojën më poshtë.

Rachel inkurajoi postimin e Jo-së duke përplasur Katie

Në episodin e 7 prillit të podcast-it të saj, Rachel ndau keqardhjen e saj për historinë e Instagramit. “Unë mendoj se egoja ime u pengua paksa,” tha ajo. “Dhe e inkurajova Jo të postonte më të mirën dhe më të keqen duke shfaqur Katie dhe Dayna. Më pas e riposta.”

Rachel tha se ripostimi i historisë “u ndje mirë në këtë moment”, por ajo ndjeu njëfarë pendimi pas faktit. Ajo vendosi se duhet të “merrte përgjegjësi” për veprimet e saj.

“Vendosa se ky nuk ishte vendimi im më i mirë. Sepse jam në këtë hapësirë ​​mësimi dhe rritjeje. Dhe gjithashtu të qenit i sjellshëm,” vazhdoi ajo. “Dhe është kaq e lehtë të arrish në të njëjtin nivel me disa nga këta njerëz të tjerë. Por ky nuk është ai që dua të jem.”

Më tej ajo pranoi se “vendosi t'i afrohej dhe t'i kërkonte falje personalisht Katie dhe Dayna”. Për fat të keq për Rachel, kjo është një situatë pa fitim.

Duke vënë në dukje se ajo kërkoi falje, ajo ndoshta do të goditet për sinjalizimin e virtytit. Por nëse ajo nuk do të thoshte kurrë se kërkoi falje, do të ishte kritikuar edhe për këtë.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.