Rachel Leviss godet 'manipulues' Tom Sandoval

Klea

Rachel Leviss godet ‘manipulues’ Tom Sandoval

Tifozët e Vanderpump Rules pothuajse me siguri do ta kujtojnë kohën Tom Sandoval la një mesazh urimesh për ditëlindjen Rachel Leviss’ Komentet në Instagram. Rasheli me të drejtë dhe me pritshmëri e bllokoi pas faktit.

Tom shpjegoi se ai thjesht shpresonte t’i dërgonte asaj pak dashuri. Natyrisht, sapo ajo e bllokoi atë, ai u bë më i shenjtë se ti, duke u thënë NJERËZVE se Rakela “po luftonte me marrjen e përgjegjësisë për veprimet e saj dhe thjesht dëshiron të tregojë gishtat dhe të zemërohet me të gjithë të tjerët”.

Në fund të fundit, Rachel mori vendimin e duhur duke u larguar sa më shumë nga Tom. Tani, me podcast-in e saj të ardhshëm, Rachel ka reflektuar për bllokimin e ditëlindjes në një ngacmim për Rachel Goes Rogue.

Rachel vë në dyshim motivin e Tomit: “Ai mund të kishte bërë DM”

“Ai nuk mund të më kishte kontaktuar me mesazhe, sepse unë e bllokova atë një ditë pasi mora telefonin tim pas trajtimit. Por ai mund të më kishte dërguar DM në vend që të bënte një koment publik.” Në të vërtetë, dëshirat publike të Tomit dukeshin performuese. Edhe sot e kësaj dite, Rachel ende pyet për qëllimet e Tomit kur la urimin e ditëlindjes. “Mund të shkojë në çdo mënyrë,” tha ajo.

Ajo vazhdoi: “Ishte një proces i vështirë për mua që ta largoja plotësisht atë nga jeta ime, sepse historia që do t’i tregoja vetes për marrëdhënien tonë që kishim duket kaq e veçantë dhe duket kaq e vërtetë, por kur shikon faktet e ftohta të vështira dhe shkruan hidhini në një copë letër dhe shihni të gjithë ata flamuj të kuq të qartë si dita, që do t’ju largojnë nga mohimi juaj.”

Rachel shpjegoi se si gjërat ndryshuan pasi u shkëput nga Tom. “Pasi u shkëputa nga mohimi dhe kuptova se sa manipulues është ai, nuk mund ta vendosa veten në një situatë në gjendjen time më të cenueshme,” tha ajo. “Kjo thjesht do të më kthente në ato modele të vjetra nga të cilat po përpiqem të çlirohem.”

Rachel Goes Rogue shfaqet në rrjetet e podkastit më 8 janar, ndërsa sezoni 11 i Vanderpump Rules transmetohet në Bravo më 30 janar në orën 8/7c.