Raquel Leviss

Klea

Rachel Leviss flet për të qenë ‘gati për takim’ dhe për të kërkuar pjekuri emocionale në marrëdhënie

Rachel Leviss flet për të qenë ‘Gati për takim’ dhe për të kërkuar pjekuri emocionale në marrëdhënie

Rachel Levissi njohur nga Rregullat e Vanderpompëspo përqafon një kapitull të ri në jetën e saj të dashurisë, duke zbuluar njohuri të sinqerta në podcast-in e saj, Rachel Goes Roguepër gatishmërinë e saj për të eksploruar romancën me një këndvështrim të ri.

Raquel Leviss

Ndërsa vera shpaloset, Leviss shprehu dëshirën e saj për t’u takuar sërish, duke ndarë: “Jam gati të takohem. E kam rregulluar mjaftueshëm jetën time aty ku jam i hapur për këtë.”

Ajo theksoi kriteret e saj për një partner të mundshëm, duke kërkuar dikë “të sigurt dhe të besueshëm dhe të pjekur emocionalisht, emocionalisht të qëndrueshëm dhe dikë që do të më trajtojë siç duhet”.

Rachel Leviss

Duke shpresuar për një “fluturim veror argëtues që mund të çojë në diçka më serioze”, Rachel gjithashtu e sheh takimin si një udhëtim të vetë-zbulimit. “Po kërkoj të zgjeroj përvojën time dhe të mësoj më shumë për veten time,” shpjegoi ajo.

Në dritën e përvojave të saj të kaluara, Leviss përshkroi rregulla të reja në lidhje me intimitetin. “Unë definitivisht nuk do të flija me dikë në takimin e tretë, veçanërisht sepse tashmë kam një reputacion,” pohoi ajo, duke aluduar në marrëdhënien e saj të mëparshme me ish-bashkëjetën e saj. Tom Sandoval.

Tom Sandoval dhe Raquel Leviss

Duke reflektuar mbi këshillat e terapistëve të saj gjatë një qëndrimi në një institucion të shëndetit mendor, Leviss përmendi se ata e inkurajuan atë të përmbahej nga intimiteti deri në të paktën dy muaj takim.

Duke kujtuar historinë e saj të marrëdhënieve të shpejta, duke përfshirë angazhimin e saj me James Kennedy, Rachel pranoi nevojën për një qasje të balancuar. “E provova këtë përvojë takimi me personin e ri që më afroi dhe më pyeti për një takim. Me qëllim doja ta merrja ngadalë”, tregoi ajo, duke theksuar rëndësinë e lidhjes emocionale dhe bisedave më të thella.

James Kennedy

Duke iu drejtuar spekulimeve të fundit për jetën e saj romantike, Leviss ishte i lidhur me biznesmenin Matthew Dunn pas lidhjes së saj të profilit të lartë me Sandoval.

Publicisti i saj sqaroi statusin e tyre si miq që njihen me njëri-tjetrin, duke theksuar se ishte shumë herët për të përcaktuar lidhjen e tyre.

Raquel Leviss

Rachel Leviss ka qenë transparente për udhëtimin e saj, duke përfshirë një vendim për të ndërprerë takimet mes sfidave personale. “Unë nuk jam duke u takuar për një vit, dhe duke e bërë këtë, unë jam duke u fokusuar vetëm te vetja”, tha ajo në një episod të mëparshëm podcast.

Ky fokus i qëllimshëm i lejon asaj t’i japë përparësi rritjes personale dhe stabilitetit emocional, të mbështetur nga rrethi i saj i brendshëm.

Si Rachel duke lundruar në këtë fazë të re, ajo mbetet optimiste për atë që ka përpara, e përkushtuar për të gjetur një ekuilibër të shëndetshëm në jetën e saj personale dhe romantike.