Rachel Leviss feston një vit esëll: 'Arritje e madhe'

Klea

Rachel Leviss feston një vit esëll: 'Arritje e madhe'

Duhet t'ia dorëzoni Rachel Leviss. Roli i saj në Scandoval of it all që u zbulua në mars 2023 dhe u shpalos në sezonin 10 të Vanderpump Rules ishte padyshim zhgënjyes. Megjithatë, ajo filloi punën duke u përpjekur të përmirësonte veten shumë shpejt.

Rachel hyri në një institucion të shëndetit mendor në prill 2023 dhe qëndroi atje për disa javë. Si rezultat, ajo u largua nga shfaqja dhe ndërpreu plotësisht Tom Sandoval dhe pjesën tjetër të ekuipazhit të VPR.

Që nga largimi i trajtimit, ajo ka ndërmarrë hapa për të ruajtur përparimin e saj. Më e rëndësishmja, ajo sapo zbuloi se do të festojë një vit të tërë esëll.

Rachel për shëndetin mendor dhe të qenit esëll: “Jam vërtet krenare për sa larg kam arritur”

Dje, Rachel bisedoi me E! Lajme në tapetin e kuq të iHeartradio Music Awards për masat që ajo po merr për të ruajtur vetë-përmirësimet që ajo ka bërë pas lidhjes së saj jashtëzakonisht publike me Tomin.

Rasheli tregoi se një nga prioritetet e saj ka qenë aftësia e saj fizike. “Unë jam zhytur menjëherë në jogën e nxehtë. Unë jam duke bërë Pilates, hiking, thjesht duke qëndruar shumë aktiv, në mënyrë që mendja të mos më rrotullohet.”

Ajo thotë se gjithashtu ka “krijuar një komunitet të mirë” të ndikimeve pozitive duke “prerë substancat”. Rasheli ka arsye të forta për të festuar, sepse nesër shënon një vit të tërë maturie për të!

Rasheli zbuloi: “Jam gati një vit esëll. Të mërkurën do të jem një vit esëll. Pra, është një arritje e madhe. Dhe unë jam vërtet krenare për sa larg kam arritur.”

Shmangia e negativitetit në rrjetet sociale ka qenë një tjetër pjesë e agjendës së saj të mirëqenies. Sipas Rachel, ajo nuk ka ndjekur shumë llogari, “përveç disa të zgjedhurve që janë pak më të njëanshëm ndaj anës sime, sepse më pëlqen të paktën të di që zëri im po dëgjohet”.

Ajo ende diskuton rregullat e pompës në podin e saj, Rachel Goes Rogue, pavarësisht se nuk është më pjesë e kastit. Të flasësh për të gjitha sipas kushteve të saj ka qenë në dukje katartike.

“Thjesht duke ndarë atë që kam mësuar për veten time gjatë këtij udhëtimi. Dhe shpresojmë të ndihmojmë njerëzit e tjerë që kanë kaluar marrëdhënie abuzive, grupe miqsh toksike, që mund të lidhen me atë që po flas.”

“Ndjehem sikur më është kthyer fuqia. Dhe thjesht ndihem e fuqizuar duke e bërë këtë”, përfundoi ajo.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.

LIRE TË LËRINI FJALË INKURAJIMI PËR RACHELËN SI AJO FESTON NJË VIT KONTAKT!