Rachel Leviss emërton shumë tradhtitë e Tom Sandoval

Klea

Rachel Leviss emërton shumë tradhtitë e Tom Sandoval

Nuk do të shohim Rachel Leviss përsëri në ekranet tona televizive kur sezoni i shumëpritur 11 i Vanderpump Rules të rikthehet nesër. Megjithatë, ajo nuk po venitet në plan të dytë dhe nuk është më Tom Sandoval në veshin e saj për të trajnuar se çfarë historie do të tregojë për Scandoval.

Rachel shkoi në episodin e fundit të podcast-it të saj, Rachel Goes Rogue, për të treguar se ajo ka fituar shumë njohuri në lidhje me sjelljen manipuluese të Tomit si gjatë dhe pas lidhjes së tyre shumë të çrregullt, shumë publike.

Rachel thotë se manipulimi është një model për Tomin

Rachel u hap gjatë një sesioni pyetjesh dhe përgjigjesh në episodin e javës së kaluar të Rachel Goes Rogue. Ajo fillimisht trajtoi perceptimin se ishte “pa emocione” në ribashkimin e sezonit 10, duke shpjeguar se Tom e udhëzoi atë të “i përmbahej historisë” që ai krijoi në lidhje me aferën që ata kishin pas shpinës së Ariana Madix.

Rachel thotë se ajo u përpoq të mbante emocionet e saj gjatë intervistës së saj solo në segmentin e fundit të ribashkimit me tre pjesë të VPR. Kjo ishte sepse ajo mendonte se duke thënë shumë do ta lëndonte Tomin. “Pesë minutat e fundit të sezonit 10, më shihni se po prishem sepse dua të jem i pastër dhe ende po i mbaj gjërat prapa sepse nuk dua ta tradhtoj Tomin,” pranoi ajo.

Pas ribashkimit, Rachel gjeti qartësi për situatën ndërsa ndiqte një institucion trajtimi të shëndetit mendor. Një herë ajo i tha terapistit të saj: “Unë e tradhtova Tomin duke i thënë këtë të vërtetë”, për të cilën terapisti i saj sqaroi se në të vërtetë ishte Tom ai që e tradhtoi i pari. Kjo ndihmoi që gjërat të fillojnë të klikojnë.

Rachel tha se qëndrimi besnik ndaj Tomit rrezikoi miqësinë dhe reputacionin e saj. Ajo rishikoi gjithashtu fillimin e marrëdhënies së tyre, duke vënë në dukje interesin e Sandoval për të gjatë fazës së saj të pambrojtur pas ndarjes me James Kennedy.

“Ai e dinte që po e kaloja këtë dhimbje zemre dhe e kam dëgjuar të thoshte në intervistat e tij ‘Oh, Raquel me të vërtetë po vinte në vetvete.’ Dhe kjo është ajo që e tërhoqi atë tek unë”, thotë ajo. Por tani, “Unë jam si,”Ti budalla. Mund të më kishe lënë të jem. Si, më lër të jetoj. Pse nuk mund të më brohorisësh si mik?’”

Rachel mendon se Tom përdori gjithashtu shëndetin mendor të Arianës kundër saj gjatë nëntë viteve të tyre së bashku, gjë që ishte “manipuluese dhe e ngatërruar”.

Rachel zbuloi atë që ajo e sheh si tradhtinë më të madhe të Tomit

Sipas Rachel, akti më i neveritshëm i Tomit ndaj saj ishte ai që supozohej se ishte “filmimi”. [her] pa [her] pëlqimin”, duke iu referuar incidentit ku Ariana gjeti një video intime në telefonin e tij, duke çuar në ndarjen e tyre.

Rakela i përfundoi të gjitha. “Unë mund të shoh ndikimin që shfaqi në vendimet e mia, ndikimin që pati trauma ime dhe lidhja ime me Tomin në ato vendime, dhe besimin tim tek ai dhe tradhtinë time në atë proces. Unë kam qenë në gjendje të shoh shumë më qartë tani. Kjo është ajo që më duhej. Më duhej ajo hapësirë ​​për të fituar atë qartësi.”

Sezoni 11 i Vanderpump Rules do të shfaqet premierë më 30 janar në orën 8/7c në Bravo.