Rachel Leviss e quan James Kennedy "të dhunshme dhe të rrezikshme"

Klea

Rachel Leviss e quan James Kennedy “të dhunshme dhe të rrezikshme”

Paralajmërim për përmbajtjen: Ky artikull përmban referenca për abuzimin e partnerit intim. Mos lexoni nëse kjo temë po nxit.

Rachel Leviss tronditi Brvosferën duke hedhur një padi kundër ish-bashkë yjeve të saj Vanderpump Rules dhe kompanive të prodhimit. Duke eksploruar detajet e padisë, fansat gjetën disa pretendime mjaft të habitshme kundër James Kennedy.

Rachel akuzon LVP për mbrojtjen e James “të dhunshëm”.

Më 29 shkurt, u/the_smart_girl postoi disa fragmente interesante nga padia e Rachel në subreddit Real Housewives. Fragmentet e përshkruan Xhejmsin si “të prirur ndaj shpërthimeve të dhunshme dhe ballafaqimit me çështje të gjatë të abuzimit me substancat dhe disrregullimin emocional”. Padia gjithashtu pretendonte se James “do ta qortonte rregullisht Leviss-in, do ta akuzonte atë në mënyrë të rreme për mashtrim dhe do të vepronte në një mënyrë përgjithësisht të paprekur”.

Padia pretendon se provat e këtij abuzimi u kapën vetëm pjesërisht në kamerat e Bravo. Raportohet se Rachel e kërcënoi se do ta linte Xhejmsin nëse ai nuk e merrte nën kontroll përdorimin e tij të alkoolit, por “sjellja e tij e neveritshme nuk ishte vetëm një funksion i abuzimit me alkoolin”. Padia gjithashtu pretendon se James “shpërtheu te nëna dhe babai i Leviss dhe goditi qenin e saj të familjes katër herë në një zemërim të pakontrolluar”.

Përtej James, padia pretendon se “sjellja e tij e rrezikshme ishte e njohur nga Bravo, Evolution dhe kastë”. Kishte gjithashtu një pretendim se James sulmoi Kristen Doute në kamera me pamjet që nuk u transmetuan kurrë. Për më tepër, Lisa Vanderpump u vlerësua si “aleati i fuqishëm i James … i cili shërbeu si mbrojtësi i tij”.

Reagimet ndaj pretendimeve të Rachel janë të ndryshme

Reagimet ndaj postimit ishin të ndryshme. Një komentues i mori akuzat si konfirmim të dyshimeve të tyre. “E dija se ai ishte i dhunshëm dhe i rrezikshëm dhe as nuk e njoh”, shkruan ata. “Sigurisht që rrjeti dhe kompania e prodhimit e dinin! Të gjithë e kishin parë ose përjetuar nga dora e parë, dhe çdo pretendim ndryshe është qesharak.”

Megjithatë, një përgjigje tjetër ishte shumë më skeptike. “Pse të gjithë po e marrin si ungjill atë që ajo thotë në këtë padi kur ka gënjeshtra dhe ekzagjerime të dukshme në të gjithë?” ata pyeten.

“Nëse James në fakt ka shkelmuar një qen, kjo është e neveritshme, por ajo gjithashtu ka supozuar se ai e ka abuzuar fizikisht me të dhe megjithatë nuk është këtu? Historitë e saj kanë ndryshuar gjithmonë, ajo nuk është një dëshmitare e besueshme sadopak.”

Deri më tani, akuzat e Rachel nuk janë asgjë më shumë se pretendime – ato nuk mund të vërtetohen – duke i lënë fansat vetëm të spekulojnë.