Rachel Leviss e lirë të vazhdojë të padisë Tom Sandoval, Rregullat e Gjykatësit

Klea

Rachel Leviss e lirë të vazhdojë të padisë Tom Sandoval, Rregullat e Gjykatësit

Një gjyqtar ka dhënë Rachel Leviss e drejta për të vazhduar padinë e saj. Ajo është duke paditur ish-paramoralin Tom Sandoval dhe ish-BFF e saj, Ariana Madix, për porno hakmarrëse.

Sandoval u përpoq të rrëzonte padinë në prill. Ai e përshkruan kostumin e saj si një “përpjekje të fshehtë të hollë për të zgjatur famën e saj”. Ai gjithashtu ndjen se ajo po përpiqet të “riemëron veten si viktimë në vend të gruas tjetër”.

Megjithatë, një gjyqtar i Los Anxhelosit ka vendosur në favor të Rachel. Ai thotë se Rachel mund të vazhdojë pretendimet e saj për përgjim dhe pushtim të privatësisë.

Tom regjistroi biseda private me video

Rachel pretendon në padinë e saj se ajo dhe Sandy janë angazhuar shpesh në video thirrje private midis 2022 dhe 2023. Por Tom i regjistroi këto telefonata pa dijeninë ose pëlqimin e saj.

Sandoval i mbante këto video në telefonin e tij. Kur Ariana, e dashura e tij në atë kohë, ra në dorë regjistrimet, ajo i dërgoi ato për vete. Rasheli beson se Ariana i ka ndarë videot me të tjerët, megjithëse Ariana e mohon këtë pretendim. Ylli i Çikagos e quan padinë e Rachel “një shpërdorim i procesit ligjor”.

Megjithatë, gjyqtari nuk është dakord. Ai deklaroi, “Çdo person që lëndohet nga një CIPA [California’s Invasion of Privacy Act] shkelja lejohet të ngrihet padi civile kundër personit që ka kryer shkeljen.”

“”Komunikimi” siç përdoret në [CIPA] nuk kufizohet në biseda apo komunikime gojore”, vijoi gjyqtari. “[It] përfshin çdo komunikim … ku çdo palë në komunikim dëshiron që ai të kufizohet tek palët në të.”

“Nëse akti mbulon përgjimin ose regjistrimin e një telefonate, sigurisht që mbulon regjistrimin jokonsensual të formës më intime dhe private të komunikimit mes dy personave,” përfundoi ai.

Në dokumentet gjyqësore të siguruara nga Page Six, Ariana pretendoi se Rachel “kërkon ta ndëshkojë” dhe “fajësojë” atë “për reagimin negativ që mori si rezultat i lidhjes së saj me” Tomin.

Gjykatësi, megjithatë, vendosi se “[Leviss] mjaftueshëm pretendon një shkak të padisë për ndërhyrje në izolim kundër Sandoval.”

Pretendimi se Sandoval “regjistroi fshehurazi[ed] komunikimet e tyre private dhe … kapja[ed] pamjet seksuale të qarta të saj pa dijeninë apo pëlqimin e saj” u konsiderua si një pushtim i privatësisë së Rachel. Kostumi do të shkojë përpara.

Vanderpump Rules tani po transmetohet në Peacock.