Rachel Leviss e kupton se ajo ende i detyrohet Ariana Madix një falje

Klea

Rachel Leviss e kupton se ajo ende i detyrohet Ariana Madix një falje

Premiera e sezonit 11 të Vanderpump Rules ka ardhur dhe ka shkuar dhe po, Rachel Leviss e shikonte. Ndërsa ajo nuk do të shfaqet në shfaqje, ajo donte të shihte se si do të portretizohej pas krizës kombëtare të njohur si Scandoval.

Pas heqjes së ribashkimit të sezonit 10, të gjithë e dimë se Rachel shkoi në një institucion të shëndetit mendor për 90 ditë. Ajo ka punuar për veten pas dramës dhe pavarësisht se ka qenë pothuajse një vit jashtë, ajo është ende “e pikëlluar”. Tani Rach po diskuton faljen që ndjen Ariana Madix nevojave. Alumi Pump Rules e detajoi atë në një episod të Rachel Goes Rogue.

Rachel është në një “vend tjetër”

Është e lehtë të thuhet pasi afera mes Tom Sandoval dhe Rachel tronditi botën e televizionit të realitetit, Rachel ka bërë më shumë punë për veten sesa Tom. Ndërsa ai është në rrugë duke kërkuar justifikime për sjelljen e tij, Rachel po përpiqet të zotërojë të sajën.

Pas ribashkimit, Rachel u ngrit, por ajo vazhdoi të komunikonte me Tomin. Dhe për këtë, ajo dëshiron në thelb të pendohet për Ariana. Por ja çfarë, nuk mendoj se Ariana dëshiron vërtet ta dëgjojë.

“Ishte e vështirë për t’u parë sepse jam në një vend tjetër nga ai që isha atëherë,” tha ajo pasi pa premierën. “Është një deformim i çuditshëm kohore kur je duke parë një shfaqje si kjo dhe duke jetuar një realitet në atë moment.”

Rachel shtoi, “Më pas, muaj më vonë, kur transmetohen episodet, ju po jetoni në një realitet tjetër, por gjithashtu po i rijetoni ato momente që ata kapën në kamera. Dhe kështu është një tundje me kokë për veten time të vogël që ishte ende e dashuruar dhe e magjepsur.”

“Ndjehem sikur, me faljen time që bëra në ribashkim, kisha të gjitha qëllimet e duhura. Dhe më erdhi shumë keq”, vazhdoi ajo. “Por ka një pjesë tjetër të një faljeje, që janë veprimet tuaja më pas – ato duhet të përputhen me atë që po thoni. Dhe duke i dërguar letra dhe duke qenë në kontakt për një kohë të gjatë, unë ende dua ta kaloj këtë kohë tani për të kërkuar falje përsëri sepse jam në një vend tjetër nga ai që isha atëherë, dhe mund t’i shoh gjërat shumë më qartë tani. ”

Përgjegjësia për të gjitha

Rach duket i penduar dhe nuk po përpiqet të luajë me asnjë anëtar të kastit. Më tej, Rasheli e la Lala Kent të lexuar kur ajo iu drejtua asaj. Nuk mund ta kontrolloj shumë mirë për të pasur një podcast, sepse TË GJITHË kanë një podcast në këtë pikë.

Në marrjen e përgjegjësisë për veprimet e saj, Rach tha: “U emocionova duke parë këtë. E dini, unë e kuptova që sjellja ime ishte kaq e dëmshme për të.”

“Po e shikoj këtë shfaqje dhe më duhet të pranoj faktin që nuk jam në të këtë sezon, dhe ky ishte një vendim që kisha shumë peshë në marrjen e tij. Nuk e mora lehtë, dhe kështu është pothuajse si një pjesë e imja që pikëllon atë që mund të kishte qenë në një afat kohor tjetër paralel. Por unë mendoj se kam marrë vendimin e duhur duke mos u kthyer prapa.”

Në fund të fundit, ajo është e lumtur që VPR po vazhdon pa të. “Jam shumë i lumtur që kam qenë në gjendje të gjej më shumë paqe në jetën time dhe e përditshmja ime është e qëndrueshme dhe aq e qetë sa mund të ishte në këtë fazë të jetës sime, besoj. … Unë shqetësohem për gjërat që do të ndodhin këtë sezon, por jam thjesht e lumtur që nuk jam në të si më parë,” përfundoi ajo.

Vanderpump Rules transmetohet të martën në orën 20:00/ET në Bravo.