Rachel Leviss 'e befasuar' nga ribashkimi i qenit me James Kennedy

Klea

Rachel Leviss ‘e befasuar’ nga ribashkimi i qenit me James Kennedy

Qeni që Rachel Leviss mori ndërsa ajo dhe James Kennedy ishin takim është bërë një nder Rregullat e Vanderpompës anëtar. Hipi, i njohur më parë si Graham Cracker, u bë një pikë qendrore e rrëfimit të këtij sezoni, më herët se sa pritej.

Lisa Vanderpump ribashkoi qenin me James. Kjo, ndërsa Rachel u largua nga qyteti për të qëndruar në një institucion të shëndetit mendor. Ndërsa Rachel e kishte vënë Grahamin në kujdesin e familjes së saj, ai kishte provuar të ishte shumë agresiv për t’u mbajtur pranë. Dhe kur ai u vendos me një familje kujdestare, ai kafshoi disa herë, përpara se ta linin në një strehë.

Por ribashkimi i ngrohtë mes James dhe Hippie sapo u shfaq në Pump Rules. Pavarësisht se ishte në ankth për atë që do të shihte, Rasheli mbeti e habitur. Dhe me një teori për atë që ra poshtë.

Rachel mendon se skena e ribashkimit të qenve me James ishte potencialisht “rixhiruar”

Ish-ylli i VPR pretendoi se qeni ishte kafshues dhe si rezultat, u dorëzua në një shtëpi kujdestarie të verifikuar. Ndërkohë, Rachel shqetësohej se LVP do të pretendonte se ai ishte dhënë në një strehë për vrasje.

Në episodin e 27 shkurtit të Rachel Goes Rogue, Rachel dyfishoi pasi e kishte lënë Hippie-n në duar të mira. Ajo ishte në ankth të shihte shfaqjen e skenës midis James dhe Lizës, duke shpresuar se emri i saj nuk ishte zvarritur në të dhe për të parë se si ish-shefi i saj portretizoi shpëtimin e Hippie-t në kamera.

“Kur Lisa ia dha qenin James, ajo nuk e tha kurrë emrin tim. Ajo nuk e tha atë histori që u publikua në shtyp. Duke e dorëzuar qenin tim në një strehë për vrasje. Dhe ishte disa orë larg për t’u eutanizuar,” reagoi Rachel. “Dhe mendova se ishte shumë interesante, sepse isha si, ‘Oh. Kjo nuk është ajo që mendoja se do të ishte.’ Dhe unë jam i befasuar këndshëm. Dhe unë jam pak i lehtësuar. Sepse nuk kam pse të shqetësohem për më shumë kërcënime me vdekje dhe dëshira me vdekje.”

Megjithatë, nuk janë të gjitha ndjenjat e mira nga ana e Rashelit. Ish-konkurrentja e konkursit të bukurisë dyshon se skena është filmuar sërish për të paraqitur një histori më neutrale.

Ajo besonte se “skena ishte rixhiruar në mënyrë që [Vanderpump] mund të tërhiqej.”

Por meqë ish serveri SUR nuk mund të jetë i sigurt, Rachel paraqiti një alternativë. Jo më pak i mungon ndjenja se Lisa ka një axhendë kundër saj.

“Ose nëse ky ishte origjinali [scene] – ajo thjesht i la ato thashetheme të përhapeshin. Sepse ishte propagandë për të më bërë të dukesha si kjo zuzare e fundit,” shtoi Rachel.

Kapni rregullat e Vanderpump, të martën në 8/7c në Bravo.