Rachel Leviss diskuton një burrë të ri në jetën e saj: "Ai është kaq i ëmbël"

Klea

Rachel Leviss diskuton një burrë të ri në jetën e saj: “Ai është kaq i ëmbël”

Ish-ylli i Vanderpump Rules Rachel Leviss vendosi të mos kthehej në filmin e sezonit 11 të shfaqjes. Dhe ky ishte ndoshta vendimi më i mirë për të. Kasti i Pump Rules ende po merret me pasojat nga Scandoval. Rachel dhe Tom Sandoval filluan një lidhje kur ai ishte i përfshirë në një lidhje gati dhjetëvjeçare me shoqen e saj, Ariana Madix.

Ata ishin në gjendje ta mbanin këtë sekret, me vetëm disa njerëz të njohur, si Tom Schwartz. Sapo u publikua lajmi për lidhjen, Bravo u trondit (dhe u trazua).

Rachel ka probleme të takohet me një burrë “të ëmbël”.

Podkasti i Rachel, Rachel Goes Rogue, i ka dhënë asaj një zë për të treguar anën e saj të historisë. Ajo tregoi se Sandoval e quajti atë një “sociopate” sepse ajo shoqërohej me një burrë tjetër. Dhe, ndërsa ajo ishte në një institucion të shëndetit mendor, ai i bëri presion që të largohej. Pikërisht atëherë Rakela e kuptoi se nuk e donte.

Pra, Rachel ka qenë duke u njohur me dikë tjetër, një “CEO investimi” i quajtur Matthew Dunn. Në maj, publicisti i Rashelit theksoi se dyshja ishin thjesht miq. Sipas publicistit të Rachel, “Është pak herët për t’u hedhur në ndonjë etiketë.” Mjaft e drejtë.

Gjatë podcast-it të saj më të fundit, Rachel foli për jetën e saj në takim. “Dhe tani që po kthehem atje dhe po takoj njerëz të rinj – takova dikë me të cilin kisha komunikim të mrekullueshëm, dhe ai ishte shumë inteligjent emocionalisht dhe i rregulluar emocionalisht, dhe thjesht nuk funksionoi.” tha Rasheli.

“Kam takuar dikë tjetër dhe ka qenë argëtuese dhe e çuditshme – ai është thjesht kaq i ëmbël, kaq i sjellshëm dhe me të vërtetë bën ndryshim,” shtoi ajo. Duket se ajo i referohet Mateut.

“Kjo tingëllon kaq budallaqe, si një gjë standarde, saqë do të kishit thjesht si standarde bazë për marrëdhëniet,” tha Rachel. Pasi është në marrëdhënie “abuzive” dhe “toksike”, ajo ka vështirësi të vizualizojë një të ardhme të qëndrueshme me një burrë të mirë.

“Është e vështirë për mua të jem me një djalë të ëmbël dhe ta mendoj atë si një gjë serioze afatgjatë. Për shembull, unë nuk e shoh atë si burrin tim, “shpjegoi Rachel. “Unë mendoj se ne duhet të përjetojmë atë ëmbëlsi dhe atë anë tjetër të spektrit në mënyrë që të gjejmë një ekuilibër të mirë.”

Shpresojmë që Rasheli të përfundojë me dikë që e vlerëson dhe e trajton mirë.

Vanderpump Rules po transmetohet në Peacock.