Rachel Leviss bllokon Tom Sandoval pas një mesazhi të padëshiruar në Instagram

Klea

Rachel Leviss bllokon Tom Sandoval pas një mesazhi të padëshiruar në Instagram

Atta vajzë! Rachel Leviss e ktheu rikthimin e saj të butë në Instagram në një lamtumirë të vështirë për djemtë që nuk mund të kontrollojnë gishtat e tyre të shtypjes. Alumi i Vanderpump Rules ishte jashtë rrjeteve sociale për pjesën më të mirë të 2023-ës pasi ajo u përball me pasojat nga Scandoval. Tani ajo është kthyer dhe bën lëvizje interesante.

Dikush po vendos kufij. Hej, nuk ishte Tom Sandoval kush “i mësoi” Rakelës për kufijtë në radhë të parë? Fatmirësisht, mund të ketë qenë e vetmja gjë me të cilën ai e la atë që doli të ishte e dobishme. Pasi Sandoval komentoi në postimin e Rashelit në Insta, ajo e bllokoi atë. Ah, na pëlqen ta shohim.

Kthimi i Rakelës

Kuptova se shumë njerëz mund të mos e kenë marrë parasysh atë që ndodhi midis Rachel dhe Sandoval. Por kjo grua në thelb ka bërë gjithçka që mund të bëjë për të riparuar veten pas lidhjes. Rachel nuk po kthehet në Pump Rules dhe nuk po qëndron as në Los Angeles. Ajo nuk ka asnjë kontakt me kastin – përveç se Sandoval u përpoq dhe ajo në mënyrë efektive e ndërpreu atë.

Rasheli në fakt u kthye në Instagram pas një pauze të gjatë. Ajo nuk kishte akses në mediat sociale kur kujdesej për shëndetin e saj mendor, dhe tani po përpiqet të qetësohet. Rach ndau një video disi të shëndetshme dhe për çfarëdo arsye, komentoi Sandoval.

Më duhet të supozoj se ajo ishte këshilluar shumë që ta bllokonte atë tip, në mënyrë që ai të mos fitonte asnjë pikë kurvërie duke ndërvepruar me të në internet. Gjithashtu, ai e quajti atë “shoqe” dhe ishte e çuditshme. Pak kohë më parë Rasheli u shfaq edhe një herë në Insta për të ndarë me ndjekësit e saj se Tom nuk ka më akses në llogarinë e saj.

Me mirësjellje @raquelleviss Instagram Story

Thënë kështu, Tom tani ndoshta po krijon një llogari të quajtur @ilikeflowersandbarns në mënyrë që të fillojë ta ndjekë atë në mënyrë anonime. Nëse asgjë tjetër, Rachel duhet të ketë të paktën disa minuta paqe të vërtetë derisa Tom të kuptojë identitetin e tij të ri. Më pas, Rachel duhet të kërkojë avokatin e saj të pyesë Tomin pse e regjistroi atë pa pëlqimin.