Rachel Leviss

Klea

Rachel Leviss akuzon Tom Sandoval se e dekurajoi atë nga terapia pavarësisht mendimeve të saj për vetëvrasje

Rachel Leviss akuzon Tom Sandoval se e dekurajoi atë nga terapia pavarësisht mendimeve të saj për vetëvrasje

Rachel “Raquel” Leviss po hapet për momentin kur kuptoi lidhjen me të Tom Sandoval nuk ishte më e shëndetshme.

Tom Sandoval

Në episodin e së premtes, 19 prill të serialit Rachel Goes Rogue podcast, Leviss29 vjeç, lexoi një shënim në ditar nga qëndrimi i saj në The Meadows, një institucion i shëndetit mendor në Wickenburg, Ariz., ku ajo kërkoi trajtim vullnetar pas ekspozimit të lidhjes së tyre sekrete disamujore.

Rachel Leviss

Prezantuesja e podkastit shpjegoi se ajo e shkroi pasazhin e ditarit pasi kishte parë Harry Potter dhe Dhomën e Sekreteve dhe duke u ndjerë si Ginny Weasley (Bonnie Wright) “kur Tom Riddle e ka nën magji”.

“Ai e detyron atë t'i bëjë të gjitha këto gjëra jashtë karakterit të saj, nga integriteti i saj, për të kënaqur Tomin. A po luaj rolin e viktimës duke thënë këtë? Në thelb Tom më ka manipuluar dhe më ka nën magjinë e tij të dashurisë. Leviss deklaruar.

Tom Sandoval

Leviss zbuloi se Sandoval kishte ndikuar në perceptimin e saj për familjen e saj, duke pretenduar se ai e bindi atë se nëna e saj nuk po vepronte në interesin e saj më të mirë dhe po merrej me ndezjen e gazit dhe manipulimin.

Rachel Leviss

“Mamaja ime ka motive të fshehta, thotë ai. Ai përpiqet të më largojë nga trajtimi. 'Do t'ju lajnë trurin. Nuk ka një gjë të tillë që quhet varësia ndaj dashurisë. Leviss lexoni. “Ky vend është një përpjekje e fundit. Zgjatja është një ide e keqe. Po bëhesh i varur nga ky vend.' Ai më quan egoist për të qëndruar.”

Leviss vazhdoi: “Unë ndava me të se kisha mendime vërtet të errëta dhe i thashë se po zgjatja edhe dy javë të tjera. Dhe ai tha se kjo ishte një ide e keqe. Dhe unë thashë, 'Kam frikë nëse dal nga ajo që mund të ndodhë nëse kam këto mendime të errëta'. Ai tha, 'Kjo është ende një ide e keqe. Më është dashur ta përballoj atë vetëm këtu.”

Tom Sandoval

Kërkimi i trajtimit është aktivizuar Leviss për të perceptuar Sandoval për atë se kush është në të vërtetë, sipas ish-personalitetit të televizionit realitet.

Rachel Leviss

“Ndjehem sikur jam shumë mirënjohëse që kam pasur këtë përvojë për të shkuar dhe për të marrë kujdesin e shëndetit mendor dhe terapi intensive të traumës, sepse, pa të, do të kisha mbetur nën magjinë e Tomit,” tha ajo. “Kjo është drejt fundit të ditarit tim. Kështu që m'u desh gjithë kjo kohë për të arritur në këtë pikë ku isha si: 'O zot. Ai gjithmonë luan rolin e viktimës. Ai po më ndryshon skenarin për të më manipuluar dhe për të më kontrolluar.' “

Rachel Leviss

“Kjo ishte si regjistrimi i ditarit që ndryshonte lojën. Është si faqe të gjata bisedash të pamohueshme,” shtoi ajo më vonë.