Rachel Leviss akuzon Tom Sandoval për gënjeshtra

Klea

Rachel Leviss akuzon Tom Sandoval për gënjeshtra

Rachel Leviss është padyshim duke marrë një rritje nga Ariana Madix dhe Tom Sandoval me padinë e saj për porno hakmarrje. Kohët e fundit, të dy yjet e Vanderpump Rules dhanë deklarata në lidhje me rastin.

Përgjigja nga ekipi i Tomit akuzoi Rachel për famë bujqësore dhe simpati nga padia. Për më tepër, avokatët e Tomit kishin disa fjalë mjaft të këqija në lidhje me regjistrimin famëkeq dhe të supozuar të ekranit.

“Faktet e qarta janë se Leviss po transmetonte veprimet e saj vetë, me telefonin e saj, me Sandoval gjatë telefonatave të tyre në FaceTime”, thuhet në dokumentet e gjykatës. Siç pritej, Rachel nuk ishte shumë e kënaqur me atë karakterizim.

Rachel mbron rrëfimin e saj për regjistrimin në ekran

Në episodin e 29 prillit të podcast-it të saj, Rachel ndau disa mendime në lidhje me Tomin dhe padinë. “Ndjej zemërim që Tom zgjedh të gënjejë në përpjekje për të ndryshuar narrativën,” tha ajo. “Nuk e di sa herë mund të them … se ai më filmoi [in] kjo video FaceTime pa e ditur unë.”

Ajo vazhdoi, “Dhe pamjet e videos jam unë në ekranin e madh, ai në ekranin e vogël në thirrjen FaceTime, kështu që ai po e regjistron atë video.” Më tej ajo theksoi pafajësinë e saj: “Unë nuk e kam regjistruar atë video. Unë nuk e kam dërguar. Më është dërguar, kështu që mund të kundërshtohet lehtësisht.”

“Kështu që unë mendoj se është thjesht marrëzi që ai zgjedh të mos marrë përgjegjësi dhe shkon një hap më tej për të sajuar një histori që lehtë mund të përgënjeshtrohet deri sa të bëjë këtë padi për t'u bërë i famshëm siç po nxjerr atje tani.”

Komenti i podcast-it të Rachel vjen në krye të një deklarate të bërë nga ekipi i saj ligjor. Në përgjigje të deklaratës së avokatëve të Tomit, ekipi i Rachel shkroi: “Përgjigja e Sandoval përballë provave të pakundërshtueshme që do të paraqiten në gjykatë është shqetësuese. Shfrytëzimi i pretendimeve të tilla për vëmendjen e medias dhe përjetësimi i fajësimit të viktimave nuk është vetëm i mjerueshëm, por i zbatueshëm.”

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.