Rachel Fuda zbulon se nuk mbron Margaret Josephs

Klea

Rachel Fuda zbulon se nuk mbron Margaret Josephs

Aktiv Amvise të vërteta të Nju Xhersit, Margaret Josephs largohet me disa trazime serioze në tenxhere. Shumë prej saj. Kjo është arsyeja pse ne e duam atë dhe tani që ajo është e dashur me të Rachel Fudaato janë si dy bizele të vogla me hije në një bisht.

Në luftën kundër Teresa Giudice, Rachel dhe Margaret janë bërë aleate solide, por ne e dimë se miqësitë në New Jersey janë gjithnjë e më të brishta. Kështu, gjatë një episodi të fundit të Watch What Happens Live, Andy Cohen e vuri në provë miqësinë e tyre për të parë se sa larg do të shkonte Rachel për të mbrojtur shokun e saj të ri.

Rachel nuk mund të parashikojë gjithçka

Andi e sfidoi Rachelin në një lojë “Mbroni mikun tuaj”. Ai përshkoi një listë me shumë momente të çrregullta të Margaret-it nga RHONJ. Rakela duhej të thoshte nëse mund t’i mbronte apo jo.

Në shumicën e skenarëve, Rachel tha se mund të gjente një mënyrë për të rikthyer Margaretën. Për shembull, të zemërohesh për të mos marrë një kopje të avancuar të librit të mikut tënd është krejtësisht mirë në sytë e Rakelës. Krahasoni buzët e dikujt me pjesën e pasme të një majmuni? E pranueshme. Për Rachel, e vetmja gjë që ajo nuk mund ta mbronte ishte Margaret duke zbuluar tekstet e dyshimta të Jackie Goldschneider për Dolores Cantania gjatë sezonit 14 të RHONJ, Episodi 7.

“Jo, unë nuk mund ta mbroj këtë,” i tha Rachel shpejt Andit kur u pyet për momentin e mesazhit.

Loja vazhdoi dhe Rachel vazhdoi të mbronte në thelb gjithçka tjetër që Andy hodhi në rrugën e saj. Ajo madje mund ta mbronte Marge për trajtimin e burrit të saj si një fëmijë të vogël dhe që zgjidhte veshjet e tij çdo ditë. Kjo është një besnikëri serioze. Për sa kohë që Marge nuk transmeton asnjë nga tekstet e Rachel, këta të dy ndoshta do të qëndrojnë të trashë si hajdutë.

Real Housewives of New Jersey transmeton episode të reja çdo të dielë në Bravo në orën 8/7c.