Rachel Fuda

Klea

Rachel Fuda tregon se dëshiron që Jennifer Aydin të largohet nga “RHONJ”

Rachel Fuda tregon se dëshiron që Jennifer Aydin të largohet nga “RHONJ”

Rachel Fuda me të vërtetë po shtyn për Jennifer Aydin për të lënë shfaqjen.

Jennifer Aydin

Episodi i fundit i RHONJ shfaqi një sherr dramatik mes Danielle Cabral dhe Jennifer Aydinduke shënuar një pikë kthese në grindjen e tyre të vazhdueshme.

Konflikti u ndez kur Jennifer i akuzuar Danielle për keqpërdorimin e fondeve nga një aktivitet bamirësie që ajo organizoi, duke pretenduar se Danielle kishte marrë para të destinuara për bamirësi.

Rachel Fuda

Megjithatë, Danielle u mbrojt, duke shpjeguar se fondet u përdorën për të paguar shitësit, ndërsa të ardhurat e mbetura shkonin për bamirësi. Pavarësisht e Danielle shpjegim, Jennifer këmbënguli në akuzat e saj dhe gjithashtu kritikoi e Danielle trajtimi i stilistit të saj.

Tensionet u përshkallëzuan shpejt gjatë episodit, duke kulmuar me një përplasje fizike. Jennifer i shtyrë Danielle pas një shkëmbimi të nxehtë ofendimesh, duke nxitur Danielle për t’u kundërpërgjigjur duke goditur Jennifer me një gotë.

Danielle Cabral

Ndërsa shfaqja shkon drejt një ndryshimi të kastit, Rachel Fuda ndau mendimet e saj për ngjarjen.

Racheli cili e mbështeti Danielle gjatë sherrit, shprehu admirimin e saj për mënyrën se si Danielle e trajtoi veten.

Rachel Fuda

Duke marrë për të Instagram, Rachel deklaroi: “Jam vërtet krenar Danielle. Unë mendoj se ajo e mbajti veten shumë mirë. Përgjigja e saj ishte, më duket, reagimi më i natyrshëm.”

Rachel shkoi më tej për të sugjeruar se drama në Tereza Giudice festa dukej si një organizim.

Rachel Fuda

Ajo shprehu dyshimet e saj në Realiteti i SiriusXM u kontrollua me Kiki Moniqueduke nënkuptuar se Jennifer dhe Tereza kishin orkestruar konfliktin e tyre përpara xhirimeve për sezonin 14.

Duke diskutuar e Xheniferit e ardhmja në shfaqje, Rachel shprehu pasiguri, por la të kuptohet për preferencat e saj.

Danielle Cabral

Kur u pyet për Jennifer potencialisht largimi RHONJ, Rachel u përgjigj me optimizëm, duke thënë: “Ne vetëm mund të shpresojmë. Dua të them, a mund t’i dërgojmë disa lutje Jezusit dhe të marrim disa lutje të përgjigjura këtu, sepse unë vetëm mund të shpresoj dhe të lutem.”

Tensioni ndërmjet Rachel dhe Jennifer nuk kufizohet në dramën në ekran.

Rachel Fuda

Më parë, Jennifer i tallur Rachel për operacionin e hundës gjatë një episodi debati. Sherri ka ndodhur në një festë të organizuar nga Teresa Giudice, ku Rachel përballur Jennifer mbi thashethemet e saj të supozuara për anëtarët e tjerë të kastit.

Sharra e këmbimit me ngrohje Jennifer fyese e Rakelës paraqitjen, duke çuar në një moment konfrontimi të kapur në kamera.

Me sezonin 14 tashmë të mbushur me konflikte ndërpersonale dhe një ribashkim të anuluar, e ardhmja e RHONJ mbetet e pasigurt.