Teresa Giudice

Klea

Rachel Fuda shpërthen në Tereza Giudice në përballjen e sezonit 14 të “RHONJ”!

Rachel Fuda shpërthen në Tereza Giudice në përballjen e sezonit 14 të “RHONJ”!

Sezoni 14 i Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit hapet me dramë të lartë në Rails Steakhouse në Towaco, NJ, duke lënë të kuptohet për një konflikt të përhapur mes aktorëve, jo vetëm Teresa Giudice dhe Melissa Gorga.

RHONJ Sezoni 14

Në një moment veçanërisht të zymtë, Dolores Cantina shihet i ulur vetëm në një tavolinë të rrethuar me xhama të thyer. Zëri i një producenti bie, duke pyetur: “Si erdhi deri te kjo?”

Teresa Giudice

Ndërsa historia e plotë pas skenës kaotike do të shpaloset gjatë gjithë sezonit, është e qartë se ndryshimet në aleanca dhe miqësi janë të pashmangshme.

Jennifer Aydinmbështetëse e fortë e Tereza, shpreh zhgënjimet e saj për ndjenjën e besnikërisë së pandërprerë. Gjatë një bisede zbuluese, Jennifer Fessleri cili është ende në një rol “miku”, por vështron një vend të përhershëm, pyet Aydin“Si po Tereza ndjej se jeni bërë miq me ju Melisa?”

Jennifer Aydin

Melisanga ana tjetër, përballet Feslerduke thënë: “Të dëgjova duke thënë një gjë dhe më pas të pashë duke bërë një gjë tjetër.”

Jackie Goldschneiderduke u rikthyer gjithashtu në një rol “mik i”, duket se po përputhet me Tereza. Ndërkohë, pas disa tensioneve sezonin e kaluar, Danielle Cabral dhe Rachel Fuda duket se janë pajtuar me fillimin e sezonit 14. Megjithatë, Dolorese njohur për qetësinë e saj, e humb durimin këtë vit, duke thirrur në mënyrë shpërthyese dikë, me sa duket Margaret Josephs, një “f-mbret i shtrirë c-t.”

Jackie Goldschneider

Skena shkurtohet përsëri në Dolores ne restorant. Një producent pyet: “Me një fjalë, si shkoi ndeshja?”

Dolores përgjigjet zymtë, “E tmerrshme.” Kjo krijon terrenin për një ndeshje të zhurmshme ulëritës në Rails, duke kapur dramën intensive që tifozët mund të presin nga sezoni i ri.

Dolores Katania

Më pas, Rachel Fuda përballet ashpër Teresa Giudice. Mes një shkëmbimi të nxehtë në Rails Steakhouse në Towaco, NJ, Fuda32, i bërtet Giudice51, “Mbaje emrin e burrit tim nga goja jote e dhjamosur-mbreti hot-dog!”

Rachel Fuda

Në hapjen shpërthyese për sezonin 14 të Amvise të vërteta të Nju Xhersit, që Bravo publikoi të enjten, shpaloset një skenë dramatike që përfshin enët e darkës të copëtuara dhe tensione të larta. Mes kaosit, mbetet e paqartë se kush i hodhi saktësisht gotat që përfunduan të thyera në dysheme.

Gjatë incidentit intensiv në Rails Steakhouse në Towaco, NJ, Tereza Giudice kunata e larguar, Melissa Gorga, duket se mban anën, duke mbrojtur hedhësin e xhamit. “Ata mësuan nga plehrat më të mira, të bardha!” thërret Gorgakëngëtarja e “On Display”, duke drejtuar komentin e saj Giudice.

Dolores Katania

Konfrontimi përshkallëzohet me një histori të pasme që përfshin akuza nga Sezoni 13. John Fuda, bashkëshorti i Rachel Fuda, kishte akuzuar më parë Giudice's burri, Luis “Louie” Ruelas, të punësimit të një hetuesi privat për të gërmuar në të kaluarën e tij. Të Fudas konsideroni këtë pjesë të një përpjekjeje më të gjerë për t'i diskredituar dhe Giudice's kundërshtarë të tjerë, duke përfshirë Margaret Josephs dhe Gorga45 vjeç.

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Pavarësisht mburrjes së lidhjeve me detektivin në pension të NYPD Bo Dietl dhe duke pretenduar se ka papastërti mbi anëtarët e ndryshëm të kastit, Ruelas mohon çdo përfshirje në hetime të tilla. Megjithatë, Xhon Fudathemelues i Pllakë Fuda & Mermernuk përmbahet në kritikat e tij, duke e etiketuar yllin e realitetit një “ka qenë” dhe “fëmijë poster për mashtrimin e hipotekave”, duke iu referuar Giudice's Dënim burg 2015 për akuza të shumta mashtrimi.

Xhon Fuda

Sezoni i ardhshëm gjithashtu ngacmon konflikte të tjera, duke përfshirë një grindje mes tyre Danielle Cabral dhe Jennifer Aydintendosje në e Aydinit miqësi me Giudice për shkak të afërsisë së saj në rritje me Gorgadhe çështjet midis Jozefit dhe Jackie Goldschneider.

Jennifer Aydin

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit Sezoni 14 shfaqet premierë të dielën 5, në orën 20:00 ET, në Bravo.