Rachel Fuda

Klea

Rachel Fuda SHKALL Jackie Goldschneider pasi ndërroi ekip!

Rachel Fuda SHKALL Jackie Goldschneider pasi ndërroi ekip!

Në një paraqitje dramatike në episodin e së dielës Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt, Rachel Fuda nuk u përmbajt teksa shpërndau mendimet e saj për të fundit Amvise të vërteta të Nju Xhersit dramë.

Ylli 33-vjeçar i realitetit nuk i përziu fjalët kur e sugjeroi këtë Jennifer Aydin dhe e Danielle Cabral zënka e zjarrtë ishte gjithçka tjetër veçse spontane.

Rachel Fuda

“A mund të mendojmë për ndonjë gjë që është më e paramenduar në të gjithë këtë?” Rachel pyetur, duke reflektuar mbi përballjen intensive gjatë episodit të 23 qershorit të WWHL. “Këto vajza vijnë në këtë sezon me një plan dhe i zbatojnë. Dhe ky ishte ekzekutimi i një plani që ndodhi para se të kapnin kamerat.”

Jenn Fessler

e Rakelës komenti i sinqertë nuk u ndal me kaq. Ajo vuri në shënjestër disa nga kolegët e saj, duke përfshirë Teresa Giudice dhe Jackie Goldschneider, duke ofruar këndvështrimin e saj mbi dramën që po shpaloset. Në lidhje me te Terezes gjoja lëvizjet e miqësisë strategjike, Rachel vërejti:

“Ajo është për të qeshur Bravo tani sepse ajo sapo u luajt. Xheki thjesht u luajt si fyell.”

Jackie Goldschneider

U drejtua edhe ylli i hapur te Terezes veprimet e fundit, veçanërisht kërkimi i faljes së saj Gjoni Fuda për t’u thelluar në të kaluarën e tij.

“A jam unë në zonën e muzgut? A është ndonjë prej tyre autentike? Jo,” Rachel pohuar, qartësisht skeptik ndaj te Terezes motivet. “A mendoni se ajo me të vërtetë dërgon një shishe për të thënë, ‘Më mungoni djema?”

Gjatë episodit, Rachel sqaroi “ka qenë” e saj e diskutueshme, koment rreth Tereza, duke shpjeguar, “Nuk dua të them se karriera e saj ka qenë një. Sipas mendimit tim, kjo është për të. Ajo ka nevojë për një kapitull tjetër. Si, le të vazhdojmë përpara.”

Rachel Fuda dhe Teresa Giudice

Diskutimi u ndez edhe më i ndezur pasi Rachel diskutuan për përmbajtjen e e Gjonit Zarfi i ribashkimit nga sezoni 13, duke thënë me shaka, “Përmbante mjaft informacione që mund të kisha bërë letër-muri shtëpinë time prej 13,000 metrash katrorë me të.”

Gjatë gjithë paraqitjes së saj, Rachel nuk u shmang nga adresimi i momenteve të diskutueshme të emisionit, duke përfshirë Jackie’s tekst përçmues për Dolores Kataniatë cilën ajo e përshkroi si “aq të qëllimshme”.

Teresa Giudice

Biseda u prek edhe e Rakelës jeta personale, me një përditësim për vajzën e saj dyvjeçare, Xhulianapër të cilin ajo zbuloi se po lulëzon pavarësisht seancave të vazhdueshme të terapisë.

“Ajo po flet fjalitë e saj të vogla dhe po ecën, vrapon, vallëzon, gjithçka.” Rachel e ndarë me krenari.

Rachel Fuda

Me opinionet e saj të pafiltruara dhe njohuritë e brendshme, Rachel Fuda’s paraqitje në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt sigurisht i hodhi benzinë ​​zjarrit të RHONJ dramë, duke premtuar edhe më shumë kthesa në episodet e ardhshme.

Amvise të vërteta të Nju Xhersit transmetohet të dielave Bravo.