Rachel Fuda e quan Jackie Goldschneider 'Të qeshura e Bravo'

Klea

Rachel Fuda e quan Jackie Goldschneider ‘Të qeshura e Bravo’

Rachel Fuda nuk jeton për Jackie Goldschenider’s miqësi këtë sezon në Real Housewives të New Jersey. Mendimet e saj arritën në pikën e vlimit më pas Tereza Giudice një rrëfim i vogël u transmetua këtë javë. Në këtë, Tre pranoi se ajo ishte vetëm duke e tërhequr Jackie nga afër si një mjet për të mbyllur Margaret Josephs.

Ndjenja e Rakelës u vërtetua paksa pasi fjalët e folura të Terezës u përhapën për masat. Aq shumë sa që tani ajo po e etiketon Jackie-n si “tallja e Bravos”.

Shikoni çfarë mendon Rachel live

Në episodin më të fundit të Watch What Happens Live, prezantuesi Andy Cohen nxori letrat e tij të shënimeve dhe u fut menjëherë brenda. Duke folur me karrigen e tij të dytë Rachel, Andi thirri elefantin në dhomë, i cili ishte më i madh se flokët e dasmës së Terezës. Në këtë, ai vuri në dukje se “Teresa tha dy herë sonte, në thelb, ne kemi nevojë për Jackie për informacion mbi Marge. Cili ishte reagimi juaj për këtë?”

Në fillim, Rakela e përsëriti kërkesën e tij, por më pas, ajo e dha menjëherë përgjigjen e saj. “Reagimi im është se ajo është për të qeshurën e Bravo tani,” tha ajo. Pas kësaj, Andi ndërhyri menjëherë, duke pyetur “Kush është? Kush është ai për të qeshur?” Menjëherë, Rasheli u përgjigj: “Jackie. Ajo luhej si violinë.”

Por prisni, ka edhe më shumë! Rachel më pas vuri në dukje se ndërsa Jackie është në internet duke postuar mesazhe të ëmbla për ditëlindjen e Terezës, niveli i miqësisë së Jackie nuk po përputhet siç duhet në këmbim. Duke e ngritur zërin disa pika lart, në përpjekje për të imituar aktorin e saj, Rachel tha se Tereza është ulur vetëm aty, duke menduar “Epo, më mirë të bëjë atë që them unë”.

Gjithçka që Andy mund t’i thoshte kësaj ishte “e drejtë”, ndërsa publiku i studios qeshi rreth tij.

Real Housewives of New Jersey Sezoni 14 vazhdon çdo të diel në Bravo në orën 8/7c.