Rachel Fuda

Klea

Rachel Fuda duartroket Danielle Cabral për përleshjen me Jennifer Aydin!

Rachel Fuda duartroket Danielle Cabral për përleshjen me Jennifer Aydin!

Rachel Fuda e ka hedhur me vendosmëri mbështetjen e saj pas Danielle Cabral në mes të grindjes së vazhdueshme me Jennifer Aydin.

Pavarësisht një fillimi të vështirë, Rachel dhe Danielle kanë zhvilluar një lidhje të ngushtë, pavarësisht se Danielle është gjithashtu mik me Teresa Giudice – dikush Rachel është përplasur me në të kaluarën.

Episodi i fundit i Amvise të vërteta të Nju Xhersit pa Danielle dhe e Xheniferit argumenti përshkallëzohet në një sherr fizik në te Terezes Festa me temë tulum.

Që nga transmetimi i episodit, shikuesit dhe Rachel kanë marrë anë në përballjen dramatike, me Rachel Së fundmi duke shprehur solidaritetin e saj me Danielle në rrjetet sociale.

Duke marrë tek ajo Historia e 24 qershorit, Rachel ndau mendimet e saj për sherrin intensive që u shpalos në ekran një natë më parë.

Jennifer Aydin

“Jam vërtet krenar Danielle,” Rachel vërejti. “Mendoj se ajo e mbajti veten shumë mirë. Përgjigja e saj ishte, më duket, reagimi më i natyrshëm. Mendoj se të gjithë do të kishim bërë të njëjtën gjë, nëse jo më keq. Ju merrni atë që jepni. Per mendimin tim.”

e Rakelës Story nuk ishte komenti i saj i parë mbi grindjen. Gjatë një paraqitje në episodin e së dielës së Shikoni çfarë ndodh drejtpërdrejt, akuzoi ajo Xhen të orkestrimit të debatit para se kamerat të fillonin të rrotulloheshin për sezonin.

Jennifer Aydin

Përballja mes Jennifer Aydin dhe Danielle Cabral arriti pikën e vlimit Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersitduke kulmuar me grindjen e tyre fizike shumë të publikuar gjatë episodit të titulluar “Trouble in Tulum” më 23 qershor.

Festimi i pritur fillimisht i ulët në Tereza Giudice oborri i shtëpisë u shndërrua në një shkëmbim të nxehtë, ku u hodhën fyerje si “f-king dirtbag” përpara se të shkëmbehej një shuplakë.

Jennifer Aydin

“Ata po flasin përsëri për mbledhjen e fondeve të f-king.” Dolores Katania mund të dëgjohej duke bërë vërejtje nga larg teksa po zhvillohej sherri.

Fillimisht u përqendrua përreth e Danielle ngjarje bamirësie në fillim të sezonit, konflikti u përshkallëzua kur Jennifer bëri akuza për e Danielle trajtimin e fondeve.

Danielle Cabral

Një tjetër pikë mosmarrëveshje u ngrit kur Danielle pretenduar Jennifer tentoi të minonte Melisa, Doloresparukierja, gjatë një fotosesioni promovues për zgjatimet e saj të flokëve.

Danielle mohuar me forcë e Xheniferit akuza, duke pohuar besnikërinë e saj ndaj miqve të saj me gjuhë të fortë dhe intensitet emocional mes turmës së mbledhur, përfshirë burrin e saj Nate Kabral.

Jennifer Aydin

Incidenti nxiti Bravo të pezullojë të dyja gratë dhe të fillojë një hetim, duke i lejuar ato të rifillojnë xhirimet pas përfundimit të hetimit.

Amvise të vërteta të Nju Xhersit transmetohet Bravo Të dielave në orën 20:00 ET/7 pasdite CT.