Rachel dhe John Fuda shohin 'No Point Faking It' me Teresa Giudice

Klea

Rachel dhe John Fuda shohin 'No Point Faking It' me Teresa Giudice

Gjatë ribashkimit të Sezonit 13 Real Housewives of New Jersey, Xhon Fuda erdhi gati për të luajtur. Ai u përball me Luis Ruelas dhe e akuzoi atë se kishte një hetues privat, Bo Dietl, që ta hetonte atë. Dhe burri solli fatura. Kur Luis mohoi që John të hetonte, ai bëri një armik. Dhe ky qendër e vëmendjes u shtri edhe tek gruaja e tij, Teresa Giudice. Ki parasysh, Tereza nuk ishte shumë e sjellshme me gruan e Gjonit, Rachel Fuda, gjatë sezonit të saj të parë. Miqësia e Rashelit me Melissa Gorga ishte fajtori i mundshëm për sjelljen e Terezës.

Më pas pati polemika të reja kur Rasheli postoi një foto të aktorëve në rrjetet e saj sociale. Epo, Rachel bëri disa…rregullime. Ajo e ka hequr Terezën nga fotografia. Asnjë koment i dyshimtë nga Rachel. Ajo la veprat e saj artistike të flasin vetë.

John dhe Rachel Fuda nuk e falsifikojnë

Rachel dhe John ishin të ftuar në podkastin e Teddi Mellencamp, Two T's In A Pod. “A mund të flasim shpejt për ju që keni hequr Terezën nga fotografia e aktorëve?” e pyeti pritësi.

“Sigurisht! Le të flasim për këtë, “tha Rachel. Më pas Gjoni thirri. Dua të them, ne jemi të sinqertë, “tha John. “Fudat janë të sinqertë. Ne e themi ashtu siç është. Nëse nuk kemi një marrëdhënie, nuk ka kuptim [in] duke e falsifikuar atë”, tha ai.

John gjithashtu komentoi më parë për historinë e Terezës për sezonin 14. “Ndjehem sikur jam historia e Terezës. Nëse nuk do të isha për mua, çfarë tjetër do të kishte ajo?” tha ai. Epo, ato thashethemet e bezdisshme martesore për probleme në martesën e Luis dhe Terezës mund të jenë historia e saj.

Është e qartë nga traileri i sezonit 14 se do të ketë shumë dramë mes Terezës, Luisit dhe Fudas. John është raportuar për detyrë këtë sezon, dhe unë jam këtu për të.

Sezoni 14 i The Real Housewives of New Jersey jep premierë të dielën, 5 maj në orën 20:00 në Bravo.