Queer Eye Sezoni 9: Jeremiah Brent zëvendëson Bobby Berk

Klea

Queer Eye Sezoni 9: Jeremiah Brent zëvendëson Bobby Berk

Ka një fytyrë të re që i bashkohet Fab Five. Kur Queer Eye të kthehet për Sezonin 9, fansat mund të presin ta shohin Jeremia Brent zëvendësojë Bobby Berk. Pas tetë sezonesh dhe një grushti Emmys, Bobby njoftoi largimin e tij përsëri në nëntor 2023. Tani, Netflix është gati të hapë një epokë të re të Queer Eye me Jeremiah.

Jeremia bashkohet me Fab Five

Deadline njoftoi fillimisht lajmin për kastin e Jeremias. Sinqerisht, nëse nuk e keni dëgjuar nga Deadline, a është edhe e vërtetë? Në artikullin e tyre, ata e përshkruan Jeremiah si një “dizajnues të brendshëm dhe themelues të Jeremiah Brent Design dhe markës së stilit të jetesës Atrio”. Me siguri e njihni edhe si bashkëshortin e Nate Berkus.

Sigurisht, Jeremiah e ka vendosur veten në hapësirën e dizajnit të shtëpisë jashtë marrëdhënies së tij me Nate. Ai ka markën e tij të stilit të jetesës, është shfaqur në Architectural Digest dhe ka një milion ndjekës në Instagram. Ai është marrëveshja e vërtetë dhe ai është gati të përdorë aftësitë e tij për të ndihmuar në transformimin e jetës me pjesën tjetër të Fab Five.

Kur është sezoni 9 i Queer Eye?

Sezoni 9 i Queer Eye do të nisë prodhimin më vonë këtë pranverë me Fab Five që do të hapë dyqanin në Las Vegas. Pjesa tjetër e kastit do të kthehet, duke përfshirë Antoni Porowski, Jonathan Van Ness, Tan France dhe Karamo Brown. Me sa duket, Bobby mendoi se të gjithë do të largoheshin pas sezonit 8.

“Ne menduam se kishim mbaruar,” zbuloi Bobby në një intervistë të fundit. “Mendova se të gjithë ecnim përpara. E di që e bëra dhe fillova të planifikoja gjëra të tjera.”

Veçanërisht, kjo është hera e parë që një anëtar i Fab Five zëvendësohet. Kasti origjinal i Queer Eye mbeti i paprekur gjatë gjithë sezonit të tyre pesë-sezonal, gjë që është pjesë e arsyes pse kimia e tyre mbetet e pashoqe deri më sot. Grupi Netflix krijoi një kimi të ngjashme dhe është po aq vendimtare për shfaqjen sa edhe historitë e dënesjes dhe ndryshimet. Do të jetë interesante të shihet se si Jeremiah përzihet me pjesën tjetër të grupit kur Queer Eye të kthehet për Sezonin 9.