Quad Webb on Married to Medicine Cast

Klea

Quad Webb on Married to Medicine Cast

Kur ktheheni për I martuar me Mjekësinë Sezoni 10, Quad Webb iu desh të përballej me realitetin e vështirë për të ndarë hapësirën me gruan e re të ish-burrit të saj, Lateasha “Sweet Tea” Lunceford. M2M dihet se bëhet e çrregullt, por kjo histori na ka sjellë në një nivel krejtësisht të ri.

Në një intervistë të fundit me Blavity, Quad foli për rrethanat e pazakonta në të cilat është gjetur veten këtë sezon. Teoria e saj është se kastigu i Sweet Tea ishte pjesë e një plani “plani strategjik”. Sido që të jetë, kur u përball me kastinën e Sweet Tea, Quad tha se duhej të zgjidhte nëse do të angazhohej apo do të shkëputej. Ajo zgjodhi të angazhohej (dhe negocioi një pagë më të lartë në proces). Megjithatë, ajo nuk mendon se asnjë nga skuadrat e saj do të kishte guximin të hidhej në ring në këtë mënyrë.

Ajo e ka, dhe ata jo

Quad është i sigurt se kastigu i Sweet Tea ishte rezultat i bashkë-yjeve dhe producentëve të çrregullt. Por, Quad nuk beson se anëtarët e tjerë të kastit të M2M mund të përballen me këtë situatë të vështirë ashtu siç e ka bërë ajo.

“Ndjeva se shumë nga anëtarët e ekipit tim nuk mund të ishin në këpucët e mia dhe të ecnin në këpucët e mia, dhe kjo situatë e veçantë do të sillte ish-burrin tim dhe gruan e tij të re dhe do të qëndronte ende në këmbë, të qetë dhe të ftohtë, të qetë dhe të mbledhur. dhe i këndshëm, “ndau Quad.

Ajo vazhdoi, “Në fakt, e di që shumë prej tyre nuk do të mund ta bënin këtë. Xheki [Walters] Vetë ka thënë nëse ajo do të divorcohej ndonjëherë nga Curtis, se ne nuk lejohet të jemi mike e Curtis, aq më pak të pranojmë dikë tjetër dhe të pranojmë një grua tjetër.”

Siç theksoi Quad, disa nga gratë e Martuara me Mjekësinë madje kanë pranuar se nuk kanë fuqi për të bërë atë që Quad po bën këtë sezon. Dr. Jackie tha se ajo nuk mund ta bënte atë, dhe Dr. Heavenly Kimes së fundmi tha se as ajo nuk do ta bënte këtë.

“Nëse do ta kishit kthyer babin me gruan e tij të re, nuk do ta kisha bërë – por unë nuk jam Quad, kjo është një situatë krejtësisht tjetër”, tha Heavenly në një intervistë. “Unë në atë situatë do të kisha qenë shumë ndryshe.”

Quad mund të përkëdhelë veten në shpinë për forcën e saj. Por, të dish se shokët e saj të aktorit nuk do të ishin në gjendje të uleshin në sediljen e nxehtë si ajo, nuk është një mendim ngushëllues. Duket sikur kjo komplot i veçantë është vetëm pjesë e një problemi më të madh që ajo ka me rrethin e saj M2M.

Quad shpjegoi, “Pra, më duket interesante që shumë herë në shfaqje, ata më bëjnë gjëra që nuk do të donin t’i bënin vetes.”

Sezoni 10 Married to Medicine vazhdon në Bravo, të dielave në mbrëmje në orën 8/7c.