Quad Webb i akuzuar për ndezje gazi është martuar me shikues të mjekësisë

Klea

Quad Webb i akuzuar për ndezje gazi është martuar me shikues të mjekësisë

Sezoni 10 i I martuar me Mjekësinë mund të ketë mbaruar, por drama nuk përfundon kurrë me këto zonja. Gjatë gjithë sezonit të fundit, zonjat i kushtuan një pikë akullit Quad Webb jashtë grupit. Ata u bënë shumë të qartë kur e përjashtuan nga udhëtimi në grup në Luginën e Napës.

Gjatë ribashkimit të sezonit 10, dukej sikur Quad ishte në gjendje të bënte përparim në riparimin e marrëdhënieve të saj me disa nga bashkë-yjet e saj, duke përfshirë Toya Bush-Harris. Me sa duket, ata tashmë kanë bërë disa hapa prapa që nga xhirimet e tij. Në një intervistë të kohëve të fundit, Toya akuzoi Quad-in për “shfryrje me gaz” shikuesit e M2M.

Kush po i ndez gazin kujt?

Toya ndau shqetësimet e saj të fundit me Quad gjatë një interviste me producentin dhe blogerin televiziv, Carlos King. Të bashkuar gjithashtu nga Dr. Simone Whitmore, treshja diskutoi të gjithë dramën që vërtitet rreth komunitetit mjekësor të Atlantës. Kur Quad u rrit, ata prekën shkurtimisht momentin bruto nga ribashkimi kur Dr. Simone diskutoi mbi mbesën e Quad-it që vdiq.

Sipas Simones, ajo dhe Quad u larguan nga ribashkimi në kushte të mira, pavarësisht komentit të papëlqyeshëm. Megjithatë, Simone tha se dinamika e tyre ndryshoi sapo u transmetua ribashkimi dhe fansat e M2M u zemëruan me Simone. Me sa duket, Simone nuk ka dëgjuar më nga Quad që atëherë.

Toya dhe Simone thanë se kjo sjellje nuk është e re. Ata sugjeruan që disa nga shokët e tyre të aktorit të përpiqen të kujdesen për audiencën, duke përdorur atë që thonë fansat për të ndikuar në mënyrën se si ata lëvizin brenda grupit. Në rastin e Quad, Toya tha se ajo vazhdimisht kërkon një mundësi për të qenë “viktima”.

“Unë nuk jam i zemëruar me të. Thjesht nuk më pëlqen ndezja e gazit që ajo bën. Ajo vazhdimisht e luan rolin,” shpjegoi Toya.

“Ajo pret që audienca të thotë gjëra të tilla si, 'Por ata nuk të pëlqejnë ty Quad. Ju duhet të shkoni në Real Housewives of Atlanta'”, vazhdoi Toya. “Dhe nuk është e njëjta gjë që bëtë me Mariah [Huq]? Është saktësisht e njëjta gjë.”

Kthehu në shesh

Gjatë intervistës, Toya përsëriti se ajo nuk ishte “e çmendur” me Quad. Në vend të kësaj, duket sikur ajo thjesht është e lodhur prej saj. Ajo madje vuri në dyshim vërtetësinë e “turit të faljes” së Quad në ribashkim.

Toya shpjegoi, “Mendoj se në atë kohë, ajo kërkoi vërtet falje. Por, ajo gjithashtu e di, dhe të gjithë e dinë në këtë industri, se në ribashkim, nëse nuk e bëni këtë, pothuajse do të vendosni një gozhdë në arkivolin tuaj.”

Quad nuk i është përgjigjur publikisht pretendimeve të Toya-s, por ju e dini se ajo është në dijeni të asaj që tha Toya. Ne ose do ta shohim këtë lojë në sezonin 11, ose Carlos do të duhet të ulet me Quad për të marrë anën e saj të historisë.

Sezoni i 10-të i Married to Medicine po transmetohet në Peacock.