Pyetjet që kemi pas finales së Sezonit 11 të Rregullave të Vanderpump

Klea

Pyetjet që kemi pas finales së Sezonit 11 të Rregullave të Vanderpump

Ne të gjithë jemi ende duke u rikuperuar nga ai eksploziv Rregullat e Vanderpompës Përfundimi i sezonit 11. Shfaqja e mëvonshme, Shiko What Happens Live dhe pamjet paraprake të ribashkimit nuk ndihmuan. Me shfaqjen në një pauzë të zgjatur, do të ketë pak kohë për t'u marrë me ngjarjet e sezonit post-skandoval.

Nuk mund të mohohet se shfaqja ndryshoi rrënjësisht pas ndarjes së Ariana Madix dhe Tom Sandoval. Para, gjatë dhe pas sezonit, kishim shumë pyetje se si mund të shkonte shfaqja përpara. Tani që ka mbaruar, ne kemi ende të njëjtat pyetje, dhe shumë të tjera gjithashtu.

Pse kasti ishte kaq këmbëngulës që Ariana dhe Sandoval të bënin një bisedë?

Pse bashkë-yjet e Arianës u sollën sikur ajo personalisht e kishte konservuar të gjithë shfaqjen sepse nuk donte të fliste me Sandovalin? Pump Rules nuk ka qenë kurrë një shfaqje ku të gjithë shkojnë mirë. Shikuesit janë ankuar gjithmonë kur momentet janë të detyruara dhe të prodhuara tepër. Siç tha Ariana, Sandoval nuk u përpoq kurrë të fliste me të jashtë kamerës. Pra, pse ajo duhet të detyrojë një bisedë që është tërësisht performuese?

Historikisht, Vanderpump Rules arriti t'i rrethonte njerëzit që filmonin së bashku. Stassi Schroeder dhe Jax Taylor refuzuan të flisnin me njëri-tjetrin për vite me radhë. Ata nuk i zgjidhën gjërat deri në sezonin 5. Stassi dhe Katie Maloney gjithashtu shmangën njëri-tjetrin për një vit të tërë.

Është e qartë se producentët donin të rikrijonin skenën mes Kristen Doute dhe Sandoval në sezonin 3. Por rrethanat janë shumë të ndryshme. Gjithashtu, ajo skenë ishte thjesht… Sandoval duke qarë false. A donte dikush më shumë nga kjo? Pjesa më e paharrueshme e asaj bisede të Sezonit 3 ishte, për mua, iluzioni i Kristen se ajo dhe Sandoval do të bashkoheshin përsëri. Dhe kjo u pasua me ardhjen e Miami Girl, një skenë ikonike që paraqet… Ariana dhe Sandoval duke u larguar.

E di që disa shikues janë më shumë në anën e Sandovalit sesa të Arianës. Por pa marrë parasysh se në cilin ekip janë ata, a donte dikush t'i shihte këta të dy të uleshin dhe ta hasnin? Tashmë e dimë se si do të dukej një takim mes Arianës dhe Sandoval. E kemi parë më parë.

Nëse e gjithë ekzistenca e shfaqjes varet nga një bisedë, anëtarët e tjerë të kastit nuk e bënë punën e tyre për të krijuar histori të tjera emocionuese. Nuk e di nëse producentët i thanë kastit se shfaqja jetoi apo vdiq bazuar në këtë bisedë, por nuk ka kuptim që largimi i Ariana-s shkaktoi kaq shumë shkrirje dhe muaj me muaj komente të dyshimta.

Pse Lala është kaq e inatosur me Arianën?

Përgjigja e shkurtër? Ndoshta xhelozi. Edhe atëherë, është pak mbi krye, duke pasur parasysh se Ariana nuk i ka bërë asgjë personalisht Lala Kentit.

Pse Lala nuk është më i zemëruar me Sandovalin, njeriun që mashtroi Arianën në radhë të parë? A nuk duhet të fajësohet ai që Ariana u bë “zot” pas kësaj? Ai gjithashtu refuzoi të largohej nga shtëpia e tyre. Dhe për herë të fundit, “ai nuk vrau njeri” nuk është një argument i mirë. Shiriti nuk duhet të jetë aq i ulët. Sipas kësaj logjike, Randall Emmett gjithashtu nuk vrau askënd.

Lala pretendon se është e çmendur sepse Ariana nuk ishte autentike. Edhe nëse shikojmë përtej fshehjes së marrëdhënies së saj me Randin, për të cilën Lala pretendon se tani i vjen keq, a është Lala autentike? A ishte ajo e vërtetë këtë sezon? Në episodin e parë, ajo iu afrua Rachel Leviss. Ajo u miqësua me Sandoval dhe Tom Schwartz nga askund. Dreka e saj me Jo Wenberg ishte padyshim e mandatuar nga producenti. Kur Katie e thirri këtë, Lala bërtiti: “Nuk është puna ime që jeta ime të ketë kuptim për ty”. Hipokrizia gjatë gjithë sezonit ishte zhgënjyese për t'u parë.

Pyetja vijuese, pse në botë Lala fillimisht tha se fjalët e saj ishin jashtë kontekstit?

A duhej vërtet ky sezon të ishte një hark shpengimi Sandoval?

Një nga ankesat më të mëdha nga shikuesit këtë sezon ishte harku i supozuar i shpengimit të Sandoval. Nuk ishte krejtësisht e habitshme që prodhimi shkoi në këtë mënyrë. Sipas Stassi, producentët ishin gjithmonë shumë të sjellshëm me Sandoval. Dhe Rachel përdori podcast-in e saj për të diskutuar mënyrat se si ai mbrohej.

Duke gjykuar nga momenti i nxehtë i mikrofonit të Sandoval, ai absolutisht mendoi se shëlbimi ishte në çantë. Por shfaqja e momentit të nxehtë të mikrofonit nuk ishte lajkatare për të. Ai tashmë është në mbrojtje. Plus, ai pati shumë momente të vrullshme këtë sezon. E mbani mend kur prodhuesit thoshin obsesionin e tij të baterisë?

Kasti gjithashtu dukej se priste një hark shpengimi. Gjatë gjithë sezonit, Lala dhe Scheana Shay premtuan në podkastet e tyre se shikuesit do të ndryshonin mendje. Ariana gjithashtu pranoi se priste të ishte e keqja. Por duket se shumica e fansave të VPR-së i qëndruan mendimit që kishin në fillim. Ata që ishin të lodhur nga Ariana nuk janë më pak të lodhur prej saj. Dhe ata që e mbështetën janë ende në anën e saj.

Ishte kjo finalja e serialit?

Pas atij montazhi të ditëve të para të kastit, me siguri dukej si i tillë! Por me sa duket, përgjigja për këtë pyetje është jo. Pavarësisht pritjes negative të sezonit, vlerësimet janë ende mjaft të mira dhe është sezoni më i ndjekur në Peacock.

Burimet pohojnë se një ndryshim i kastit është i pashmangshëm. Si duket kjo është supozimi i kujtdo. Bravo tashmë ka prerë shumë yje këtë vit, kështu që ata nuk po mashtrojnë. A do të shkojnë Ariana dhe Katie sepse janë në kundërshtim me të gjithë të tjerët? A do t'i bashkohen Lala dhe Scheana The Valley? Apo do të rindizet shfaqja dhe do të kthehet në rrënjët e ndjekjes së serverëve aktualë në SUR?

Shpresojmë, kjo nuk do të thotë të detyrosh njerëz të rinj nga askund, si në sezonin 8. The Valley dëshmon se ky grup ka shumë dramë brenda rretheve të tyre ekzistuese shoqërore.

Ndërsa presim të dëgjojmë të ardhmen e Vanderpump Rules, ju mund të transmetoni Sezonin 11 në Peacock.