Annemarie Wiley

Klea

Puna e infermierisë së Annemarie Wiley në rrezik pasi ajo u tall me çështjen mjekësore të Sutton Stracke!

Puna e infermierisë së Annemarie Wiley në rrezik pasi ajo u tall me çështjen mjekësore të Sutton Stracke!

Annemarie Wiley përballet me pasoja profesionale për gënjeshtra për kredencialet e saj mjekësore dhe komentet që bëri Sutton Stracke’s çështjet shëndetësore në Amvisat e vërteta të Beverly Hills.

Tifozët vazhdojnë të thërrasin Amvise të vërteta të Beverly Hills e reja pasi ajo u sulmua nga Shoqata Amerikane e Anesteziologëve për vlerësimin e lartë të yllit të saj, Sutton Stracke’s çështje mjekësore.

Annemarie Wiley

Infermierja anesteziste e kthyer në yll të realitetit u godit me reagime të forta pasi ajo detyroi një diskutim rreth Sutton’s luftojnë me një shtrëngim të ezofagut. E sapoardhura e kastit pretendoi se ajo ishte e kualifikuar për të folur mbi këtë temë, sepse ajo kishte shkuar në shkollën e mjekësisë, duke nënkuptuar aftësinë e një mjeku.

RHOBH anëtar i kastit, Kristal Kung Minkoffpohoi gjithashtu se Annemarie Wiley ishte prezantuar personalisht si mjeke, jo si infermiere.

Kristal Kung Minkoff

Pasi shkuan dy mjekë me lidhje me Bravo Annemarie në rrjetet sociale, Shoqata Amerikane e Anesteziologëve u fut në polemikë, duke postuar një grafik informues në Instagram.

Kristal Kung-Minkoff

Grafiku i postuar përshkruan dallimet midis një anesteziologu dhe një infermiere anesteziologe. Grafiku theksoi kontraste të dukshme në orët e kërkuara të arsimit të lartë dhe trajnimit klinik.

Annemarie Wiley

Organizata e mbizotëroi postimin – “Shtëpiaqet e vërteta njohin një të rreme. Anesteziologët janë mjekë.”

Institucioni shtoi: “Shpërdorimi i titujve nuk ka vend në kujdesin shëndetësor”.

Annemarie Wiley

Fansat shkuan te X për të tingëlluar në zhvillim, me një fans që shkruante – “Annemarie është thirrur nga Shoqata Amerikane e Anesteziologëve në Instagram!”

Një tjetër tifoz përplasi veteranin e RHOBH, Kyle Richardspër të cilin shumë besojnë se e inkurajoi rrjetin për të marrë pjesë Annemarie kështu që ajo mund të kishte një aleat në cepin e saj.

Shikuesi shkroi – “Bërtitini Kyle Richards për sjelljen e dikujt në shfaqje, i cili jo vetëm që është i mrekullueshëm në TV, por që ndoshta do ta humbasë atë në punën reale, sepse ajo ishte mjaft memece për të hyrë si Kyle’s kopështi.”

Një person i tretë deklaroi – “Sa e turpshme.”

Telefonuan shumë fansa Annemarie’s vërejtjet “fyese”, ndërsa njëri sugjeroi – “Ajo mund t’i hiqet licenca e infermierisë!”

Annemarie Wiley

Në fillim të këtij muaji, Kyle zbuloi se ishte penduar që solli një fytyrë të dytë të re në përzierjen “Housewives”, interesi i saj i përfolur për dashurinë, Morgan Uejd.

“Ajo është një artiste, e dini? Ajo thjesht dëshiron të bëjë muzikë dhe papritmas ajo u fut në këtë botë të thashethemeve dhe tabloideve dhe udhëtimeve dhe paparacëve për ta fotografuar atë.” Kyle tha për këngëtarin e country, gjatë një seance të fundit të Amazon Live.

Annemarie Wiley

Këtë e shpjegoi ylli i realitetit 55-vjeçar Morgan29 vjeç, nuk i pëlqente “vëmendja” apo “të flitej”.

“Ajo thjesht dëshiron të bëjë muzikë dhe papritmas pata shumë faj, e dini, që e vendosa në këtë pozicion,” tha ajo.

Kyle dhe Morgan ndezi thashethemet për romancë pas ndarjes së yllit të RHOBH nga bashkëshorti i saj prej 27 vitesh, Mauricio Umansky.

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet të mërkurën, në orën 20:00 ET, në Bravo.