Pump Rules Season 11, Episodi 6 Preview: Scheana Shay është 'Team Ariana Till I Die'

Klea

Pump Rules Season 11, Episodi 6 Preview: Scheana Shay është ‘Team Ariana Till I Die’

Scheana Shay ndjehet përgjithmonë si dielli që Rregullat e Vanderpompës orbiton përreth. Ajo ka thonjtë e saj të zbukuruar me akrilik në përzierjen e dramës së të gjithëve, në një mënyrë apo në një tjetër. Le të mos harrojmë kurrë shfaqjet e denja për Oskar që ajo na dha gjatë skadovalit të të gjithëve. Përgjithmonë një ikonë.

Scheana mbetet në mes të gjithë dramës Pump Rules. Ajo dhe Lala Kent u bashkuan me kujdes në udhëtimin e aktorëve të Tom Schwartz në Liqenin Tahoe me Tom Sandoval. Mirësjellja themelore e Scheana-s ndaj Sandoval-it ishte e mjaftueshme për ta sjellë atë në lot. Është e qartë se ka një dashuri të humbur mes dy miqve. Tani, falë një shikimi të fshehtë në episodin e javës së ardhshme, Scheana konfirmoi se ndihet paksa e mbërthyer në mes.

Dilema personale e Scheana Shay

Në klipin nga episodi i ardhshëm i Pump Rules, Lala dhe Scheana zgjohen dhe përgatiten mendërisht për një ditë tjetër me Sandoval. Scheana e bën të qartë se pavarësisht miqësisë së saj ndaj Sandovalit, ajo nuk është gati të jetë sërish shoqja e tij. “Unë thjesht e di që nuk mund të jem më kurrë miq me të,” tha Scheana.

Lala ra dakord, duke deklaruar se nëse dikush përveç Schwartz-it do ta kishte koordinuar udhëtimin, Sandoval nuk do të bënte listën e të ftuarve. Sidoqoftë, Scheana pati një moment për të vajtuar miqësinë e saj me Sandoval dhe pranoi trishtimin e saj për këtë.

Në mënyrë tronditëse, Scheana pranoi se gjatë pandemisë, ajo ishte duke luftuar financiarisht. Ajo nuk kishte të ardhura dhe ishte shtatzënë, dhe Sandoval i dërgoi disa mijëra dollarë për ta ndihmuar atë të mbijetonte. “Ai ishte aty për mua në një kohë ku askush tjetër nuk ishte,” qau Scheana.

Ajo dyfishoi se nuk do të bëhej më shoqja e tij, por e ka të vështirë që të mos e falë kur shikon mbrapa historinë e tyre të miqësisë. “Nuk ndihem i shqyer kjo është gjëja – unë jam ekip Ariana [Madix] derisa të vdes”, sqaroi Scheana. Faleminderit përsëri, Scheana, për përkushtimin tuaj për të ecur përpara, në një mënyrë ose në një tjetër. Përpjekjet tuaja të guximshme nuk anashkalohen.

Vanderpump Rules transmetohet të martën në 8/7c në Bravo.