Publicistja e Rachel Leviss mendon se skadovali ishte një "instalim"

Klea

Publicistja e Rachel Leviss mendon se skadovali ishte një “instalim”

Rachel LevissPublicistja, Juliette Harris, kohët e fundit ka pohuar se Bravo organizoi Scandoval për vlerësime.

Në një episod të ri të podcast-it Rachel Goes Rogue, Juliette kishte shumë për të thënë për lidhjen shtatëmujore të Rachel me Tom Sandoval. “Teoria ime nuk do të jetë një teori popullore, por unë i qëndroj asaj dhe do të shkoj në varrin tim duke e besuar atë,” tha ajo. “Sleuths Bravo janë super sleuths, por gratë, në tërësi, mjaft të mira në sleuthing.”

“Nëse mendoj se burri im po mashtron, mund të shkoj drejt tij në anën e shtratit kur ai është në gjumë dhe mund të kontrolloj telefonin e tij sepse qartazi, ajo kishte fjalëkalimin e tij. Kur të bie telefoni, ai nuk zhbllokohet, kështu që ajo duhej ta zhbllokonte.”

Prodhuesit e VPR thonë se Scandoval nuk ishte organizuar për vlerësime…

Komentet e Juliette nuk janë hera e parë që vëzhguesit sugjerojnë se përplasja mes Tom dhe Ariana Madix ishte vënë në skenë për qëllime televizive. Kur ylli i lidhur me Broadway u shfaq në The View në maj 2023, ajo hodhi poshtë akuzat, duke i quajtur ato “fyese”.

“Kjo nuk është e vërtetë,” tha ajo. “Së pari, është shumë e vërtetë… Më duket se është shumë fyese për mua personalisht.” Ylli i realitetit vazhdoi, duke thënë se ndarja e saj me Tomin ishte “diçka që po e kaloj vërtet” dhe “e kalova vërtet”.

“Dhe [it’s] jo vetëm unë, por edhe miqtë tanë që ishin të afërt me të dy… duket sikur dhimbja jonë kolektive nuk do të thoshte asgjë,” tha ajo.

Në një intervistë tjetër, një nga producentët e spektaklit zbuloi se çfarë pa mes Tomit, Arianës dhe Rachel gjatë redaktimit të sezonit të nëntë të serialit.

“Ndërsa po krijonim sezonin, ajo që filluam të shihnim shumë qartë ishte që Tom dëshironte të dilte në botë më shpesh sesa Ariana. Dhe njerëzit me të cilët po dilte në botë ishin [Tom] Schwartz dhe Rachel. Mendova se ajo mund të ishte e dashuruar me të.”

Edhe pse Rachel u largua nga TV realitet pas ribashkimit të VPR, drejtuesit e Bravo kanë vazhduar ta lavdërojnë ish-mbretëreshën e konkursit.

“Ne ende e duam shumë atë,” tha producentja ekzekutive Sheonna Mix në BravoCon 2023.

Rregullat e Vanderpump vazhdojnë të martën në 8/7c.