Pse u vonua misioni mormon i djalit Jack të Lisa Barlow

Klea

Pse u vonua misioni mormon i djalit Jack të Lisa Barlow

Lisa Barlow lëreni të shqyejë gjatë pjesës 2 të ribashkimit Real Housewives of Solt Lake City. Ajo me krenari deklaroi se do të donte që të quhej një “trampolinë me sy” a la Meredith Marks. Ajo mbrojti John Barlow kundër Monica Garcia duke e quajtur burrin e saj një “kokë penisi”. Dhe ajo tundi me krenari flamurin e saj mormon, veçanërisht kur bëhej fjalë për të folur për udhëtimin misionar të djalit të saj Xhekut.

Lisa duhej të pastronte ajrin kur ishte fjala për misionin e Jack në Kolumbi. Andy Cohen ishte i shpejtë për të theksuar se Jack ishte parë nga fansat në Kaliforni dhe jo në Kolumbi. Pasi Lisa bëri një shaka se djali i saj “u hodh në misionin e tij”, ajo shpjegoi pak se çfarë e vonoi udhëtimin.

Si Lisa Barlow, si djali

Lisa shpjegoi se viza e Jack nuk u miratua në kohë që ai të bënte udhëtimin origjinal të planifikuar për në Kolumbi. Në vend të kësaj, kisha Mormone e dërgoi atë në Kaliforni për të praktikuar spanjishten e tij ndërsa miratohej. Heather Gay madje mbrojti Lizën dhe Jackin, duke thënë se ishte një praktikë e zakonshme që njerëzit të fillonin të bënin punë misioni në SHBA për shkak të një problemi me dokumentet.

Megjithatë, kur Lisa shpjegoi shkakun e çështjes së dokumentacionit, nuk mund të kishte qenë më shumë për markën. “Arsyeja pse viza e tij zgjati më shumë [is] sepse ai ka një pako të mrekullueshme me gjashtë dhe bëri një foto në varkë dhe ia dërgoi qeverisë si fotografinë e tij të vizave, duke menduar se është qesharake, “shpjegoi troç Lisa. Vajzë, a e aprovuat që ai të dërgonte një kurth etje si foto të vizës ndërkombëtare?

Kasti i RHOSLC u qesh shumë nga arsyeja e vonesës së Jack, kështu që gjithçka ishte në argëtim të mirë. Lisa, si gjithmonë, vazhdoi të udhëtojë ose të vdesë për vendimet e familjes Barlow. “Në mbrojtjen e tij, ai ka punuar shumë shumë,” tha ajo me shaka. Baby Gorgeous, thjesht nuk mund të të lëmë.

Ribashkimi i Sezonit 4 të “The Real Housewives of Salt Lake City” përfundon të martën, më 23 janar në ora 8/7c në Bravo.