Pse u pushua nga puna Teddi Mellencamp

Klea

Pse u pushua nga puna Teddi Mellencamp

Ish Amvise të vërteta të Beverly Hills yll Teddi Mellencamp doli nga hija e babait të saj dhe filloi një podcast me Tamra Judge. Podkasti, Two T’s In a Pod, i lejoi zonjat të diskutonin për të gjitha gjërat e Real Housewives.

Por Teddi nuk dukej se kurrë nuk e la pas RHOBH. Ajo spekuloi se mungesa e glamit shkaktoi shkarkimin e saj. Duket shumë më e mundshme që përgjigja e fansave ndaj Tedit të jetë fajtore. Shumica e fansave mendonin se Teddi ishte tepër i mërzitshëm. Tani Alex Baskini cili është producent ekzekutiv i RHOBH dhe Vanderpump Rules, i tha Teddi-t pse ajo u vra me sëpatë.

Pse u pushua Teddi Mellencamp nga RHOBH?

Alex ishte i ftuar në Two T’s In a Pod. Dhe Teddi nuk humbi kohë duke e pyetur atë se pse ajo humbi diamantin e saj.

“Pse u pushova nga puna?” Pyeti Tedi. Tamra u përgjigj: “Oh, sh*t.” E sikletshme!

“O Zot. Është e vështirë,” tha Alex. “Në tuajën, mendoj se ka pasur një reagim të fortë të audiencës ndaj jush.”

Teddi u pajtua me deklaratën e tij. “Kështu që unë mendoj se kjo ishte pjesë e saj,” tha Alex. Nuk do ta mohoj këtë. Dhe gjithashtu mendoj se keni qenë të vetëdijshëm.” Tamra thirri: “Ajo është shumë në kokën e saj.”

Alex vazhdoi, “Produksioni gjithmonë të kishte shpinën … ishte një fans i madh i yti, sepse ti do të thoshe gjëra që njerëzit e tjerë po mendonin dhe nuk do t’i thoshin.” Alex shtoi, “Unë mendoj se ishte sikur atëherë, në atë shfaqje, nuk ishe rehat në lëkurën tënde.”

Teddi u përgjigj: “Po.” Alex tha, “Unë mendoj se kjo ishte çështja.”

Por të mos harrojmë se Teddi kontaktoi producentët në fund të sezonit të saj të tretë dhe të fundit. “Isha i çmendur. I dërgova mesazhe, citati që dërgova ishte: “Unë kam qenë në trend në Twitter çdo javë nga urrejtja dhe ju nuk po më jepni asgjë tjetër përveç negatives”. Të lutem, po bëj punën, po shfaqem. Unë kam nevojë që ju të tregoni jetën time në një kapacitet tjetër”, tha Teddi. Në fund të fundit, Teddi u vra me sëpatë disa javë më vonë.

Tani që Teddi ka një përgjigje konkrete, shpresojmë se ajo mund ta lërë çështjen të shkojë.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.