Pse Tumi Mhlongo nuk e meriton urrejtjen nga tifozët poshtë kuvertës

Klea

Pse Tumi Mhlongo nuk e meriton urrejtjen nga tifozët poshtë kuvertës

Tumi Mhlongo pati një fillim të vështirë Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8, por ajo tashmë ka dëshmuar të jetë një Chief Stew mahnitëse. Pasi hipi në bord, Tumi u gjend shpejt në konflikt me shoqen e saj Natalya Scudder, e cila kishte shërbyer për pak kohë si Shef i Përkohshëm Stew. Grindja mes dy grave bëri që shikuesit të zgjidhnin anë, gjë që i ktheu shumë kundër Tumit. Megjithatë, Tumi nuk i meriton kritikat që merr nga fansat e Below Deck, për një sërë arsyesh.

Tumi ka marrë mesazhe të shumta që e sulmojnë atë për garën e saj

Tumi është i pari afrikano-amerikan Chief Stew në ekskluzivitetin Below Deck, i cili është një fitore e madhe për diversitetin! Gjatë disa rrëfimeve, Tumi ka folur për betejat në të kaluarën e saj që ishin shkaktuar nga racizmi. Tumi shpjegoi se gjatë viteve të shkollës, shumë nga shokët e saj të klasës do ta tallnin për racën e saj. Fatkeqësisht, disa njerëz nuk rriten kurrë nga injoranca e tyre, pasi Tumi ka marrë më shumë komente urrejtjeje që nga fillimi i transmetimit të sezonit 8.

Disa nga komentet negative që Tumi ka marrë tregonin se ajo ishte thjesht një punësim i diversitetit, gjë që është krejtësisht e papranueshme dhe thjesht jo e vërtetë. Është e qartë se Tumi ka punuar jashtëzakonisht shumë për të arritur këtu ku është sot dhe kjo nuk ka të bëjë absolutisht me ngjyrën e lëkurës së saj. Puna e palodhur meriton të shpërblehet, dhe kapiteni Sandy Yawn madje theksoi se Tumi kishte një reputacion të thellë në industrinë e jahteve.

Tumi më në fund foli për komentet që kishte marrë dhe pranoi se fillimisht u përpoq të heshtte. Megjithatë, mesazhet e urrejtjes në fund u bënë të tepërta për të dhe ajo vendosi të flasë hapur për to. Tumi theksoi se nëse shikuesit nuk ndalojnë së dërguari me komentet e saj raciste, ajo nuk do të hezitojë t’i thërrasë ato individualisht. Ju thoni atyre Tumi!

Etika e punës e Tumit është vërtet e pakrahasueshme

Një nga gjërat e vetme për të cilat shikuesit duhet të gjykojnë Tumin është se sa mirë e bën punën e saj, në të cilën është e shkëlqyer. Tumi ishte padyshim gati për një pozicion Shef Stew, dhe ajo ka bërë një punë të jashtëzakonshme në dy statutet e saj të para. Është gjithashtu e qartë se Tumi di të drejtojë një ekip, pavarësisht kundërshtimeve të Natalyas për të bërë Stew 3. Tumi i renditi zierjet e saj duke përdorur një strategji të caktuar, e cila tashmë duket se po përfiton të gjithë ekipin e brendshëm.

Tumi nuk është një nga ata që merr rrugën e shkurtër kur bën punën e saj, gjë që është një cilësi e mirë për të pasur kur bëhet fjalë për të qenë Shef Stew. Chief Stew ka shumë në pjatën e tyre dhe Tumi me të vërtetë i vë të gjitha në gjithçka që bën. Ajo komentoi gjithashtu etikën e fortë të punës së Natalya-s, dhe madje sugjeroi se mund të jetë e vështirë për t’u marrë vesh pasi ata janë në të vërtetë të ngjashëm. Tumi është një Chief Stew mahnitëse, dhe ajo nuk meriton ndonjë urrejtje nga shikuesit për të bërë mirë punën e saj.

Tumi ka bërë më të mirën e saj për të mbajtur marrëdhënie pozitive me ekuipazhin

Ndërsa Tumi pati një fillim të vështirë me Natalya, ajo ka bërë shumë përpjekje për të riparuar marrëdhënien e tyre dhe meriton meritën për këtë. Tumi dhe Natalya filluan një bisedë të nxehtë gjatë takimit të tyre të parë, megjithëse ishte e qartë se Tumi ishte i gatshëm të vazhdonte më tej. Natalya, nga ana tjetër, vazhdoi të kërkonte arsye për të vazhduar të zemërohej me Tumi, gjë që ishte fëminore.

Menjëherë pas kësaj, Tumi e pyeti Natalya nëse të dy mund të flisnin privatisht. Tumi ishte miqësore në qasjen e saj dhe me të vërtetë dukej sikur donte të fillonte nga e para me Natalya në një plan të pastër. Për më tepër. kur dy gratë u thirrën për t’u takuar me kapitenin Sandy, Tumi pranoi se kishte gabuar menjëherë pasi qeshi me diçka që tha Natalya. Ndërsa Tumi ka bërë gabime, ajo nuk dështon kurrë të marrë përgjegjësi për veprimet e saj, gjë që thotë diçka.

Tumi gjithashtu shkoi në këmbë të gabuar me shefin e kuzhinës Jack Luby, megjithëse ata gjithashtu e riparuan shpejt marrëdhënien e tyre. Jack pranoi se kishte përshtypjen e gabuar për Tumin dhe e komplimentoi për etikën e saj të fortë të punës. Tumi është një lojtare e ekipit, e cila ka bërë gjithçka për të qenë e sjellshme me anëtarët e tjerë të ekuipazhit. Tumi nuk meriton asnjë urrejtje, kështu që shikuesit duhet të ulen vërtet dhe të mendojnë përpara se të bëjnë komente të tilla të papërshtatshme.