Pse Tom Sandoval duhet të largohet nga rregullat e Vanderpump

Klea

Pse Tom Sandoval duhet të largohet nga rregullat e Vanderpump

Tom Sandoval ka luajtur në Rregullat e Vanderpompës që nga sezoni 1. Me kalimin e viteve, ne kemi parë pëlqyeshmërinë e Tomit të rritet dhe të bjerë përgjatë historive të tij të ndryshme që u transmetuan. Megjithatë, pas lidhjes së tij me Rachel Leviss në sezonin 10, ai arriti në nivelin më të ulët të të gjitha kohërave me shikuesit. Seriozisht, pasojat e tij Skandovale në Bravo ishin masive.

Në mënyrë të egër, Tom u kthye ende për sezonin 11. Deri më tani, nuk po funksionon për të. Në këtë pikë, Tom duhet të fillojë të marrë parasysh hapat e tij të ardhshëm. Sa për ne, mendojmë se tani do të ishte një kohë e shkëlqyeshme që Tom të paloset, duke e lënë VPR në pasqyrat e pasme të personalizuara të motoçikletës së tij Tom Tom, përgjithmonë.

Marrëdhëniet VPR të Tomit janë shkatërruar kryesisht

Para lidhjes së tij, prania e Tomit në këtë serial kishte kuptim. Ai ishte mik me shumicën e këtij kasti, kështu që gjithmonë kishte dikë për të filmuar. Përveç kësaj, ai ishte në lidhje dhe jetonte me Ariana Madix, dhe për shkak të kësaj, xhirimet e ngjarjeve të mëdha zhvilloheshin në shtëpinë e tyre mjaft shpesh. Sinqerisht, lidhja e tyre e gjatë i ka forcuar ato si çifti më i qëndrueshëm i mbetur në këtë serial.

Duke parë para lidhjes së miqësisë së Tomit, miku i tij Schwartz ishte gjithmonë afër. Po kështu, ai ishte gjithashtu i afërt me James Kennedy dhe Scheana Shay. Megjithatë, sapo u zbulua lidhja e tij, James dhe Scheana u larguan, pasi veprimet e Tomit kishin ndikuar tek ata në mënyra të ndryshme. Mbulimet, mashtrimet dhe urdhrat kufizues do t’i japin fund miqësive me shpejtësi.

Thënë kështu, u desh pak kohë që të shfaqeshin zhgënjimet e Schwartz-it me Tomin. Më në fund, posto aferën e shokut të tij, buzët e Schwartz-it po lirohen. Deri më tani në sezonin 11, ne e kemi parë atë duke i thënë James se ai në fakt e urrente emrin e lokalit të tij të ndarë me Tomin. Sepse kur vendosni emrin tuaj në një ndërtesë, “duhet të mbani veten përgjegjës, me një standard më të lartë”, gjë që ai e dinte se do të ishte shumë e vështirë për secilin prej tyre.

Schwartz kishte të drejtë. Lokali i tyre u rrah, pasi shikuesit po kërkonin të sulmonin Tomin. Në skena të tjera, Schwartz në mënyrë të ngjashme po gjen më në fund qëndrimin e tij të guximshëm. Kur ai i tha Tomit se do të fillonte të bënte atë që ishte më e mira për veten e tij, jo për Tomin, ne brohorisëm, sepse MË ËNË MËNË.

Tani, Schwartz është gjithçka që i ka mbetur Tomit, por edhe kjo marrëdhënie po bëhet e vështirë. Prandaj, Tom thjesht duhet të shkojë, sepse miqësitë e tij në këtë kast janë të gjitha DOA, duke i bërë skenat e tij të ardhshme mjaft të vështira për t’u lundruar.

Fansat janë mbi rrëfimet e tij

Në BravoCon, fansa dhe panelistë të ndryshëm e vendosën Tomin në sediljen e nxehtë. Për çdo pyetje të bërë, ai lëkundet pak, duke mos ditur se çfarë të thoshte. Kur dikush e pyeti nëse ishte penduar për ndonjë gjë dhe nëse do të bënte diçka ndryshe, Tom dha një përgjigje mjaft të plotë: “Sigurisht që do t’i kisha bërë gjërat ndryshe, por nuk mund të shikoj vërtet nga e kaluara,” filloi ai. ndërsa turmat filluan të bërtasin.

Më në fund, Lisa Vanderpump i erdhi në ndihmë duke i shpjeguar se “a nuk është përgjigja për këtë pyetje…kur dikush ju pyet se çfarë do të kishit bërë ndryshe… e gjithë kjo?” Kjo është pikërisht çështja me të cilën përballen aktualisht shumica e shikuesve, pasi kur shtypet, Tom fillon të shmangë, të ridrejtojë fajin dhe të shprehë lloje përgjigjesh. Shikuesit e kanë tejkaluar dhe nëse Tom nuk ndryshon mënyrat e tij, rruga e tij përpara me audiencën e tij do të mbetet e bllokuar. Megjithatë, nëse ai do të largohej tani, fytyra e tij nuk do të ishte e freskët në mendjet e tyre dhe të gjithë do të kalonin rrugën e tij, ashtu siç bënë shumë me Jax Taylor.

Historitë e Tomit po thahen

Këtë sezon, Tom mori pjesë në After Show, duke shpjeguar ndalimin e tij nga bari i tij, Schwartz and Sandy’s. Ndërsa Schwartz tha se kjo zgjati vetëm për “disa muaj”, argumentoi Tom, duke theksuar se ishte “më gjatë se kaq”. Ai më pas tha: “Unë do të përpiqesha të shkoja atje dhe do të përpiqesha të sillja njerëz atje, dhe partneri ynë i biznesit do të thoshte: “Epo, unë do të largohem nëse vini.”

Pra, partneri i biznesit i Tomit dëshiron që ai të largohet. Ai gjithashtu ka vetëm 0.5 miq në këtë kast. Prandaj, çfarë tjetër i ka mbetur Tomit për të filmuar? Përveç kësaj, ndoshta një jetë e re dashurie. Por për këtë, anëtarët e rinj të kastit, veçanërisht kur janë të lidhur me dikë në dalje, nuk priren kurrë të jenë të mirë.

Historitë e Tomit janë duke u tharë. Tani është koha e përkryer që ai të largohet, duke krijuar narrativa të jetës reale me njerëz jashtë VPR.

Shëndeti Mendor i Tomit ka rëndësi

Çështjet e shëndetit mendor. Depresioni dhe ankthi nuk janë shaka. Prandaj, kur shpina juaj është kundër një muri, është e rëndësishme të bëni një hap larg nga gjërat që bllokojnë dritën. Siç e pamë të gjithë në sezonin 11, Tom tani është në këtë pozicion, pasi është në një “vend shumë të errët”.

Ndërsa vëllai i Lizës vdiq nga vetëvrasja, ajo po i merr fjalët e Tomit si të vërteta. Për të, është më mirë të gabosh dhe të bëhesh budalla atëherë të injorosh pretendimet e Tomit për shëndetin mendor. Duke bërë këtë të fundit, ajo do të kishte mundësi që ta humbiste Tomin në errësirë, nëse pretendimet e tij ishin vërtet reale.

Sa për anëtarët e kastit të tij, ata nuk po e blejnë atë. Ata mendojnë se ky është vetëm një shans tjetër për Tomin që të shmangë dhe t’i shmanget përgjegjësisë. “Ai po zhytet në këtë energji zuzare, dhe unë nuk jam këtu për të,” u përgjigj Scheana.

Tom, nëse po e lexon këtë, ASNJË skandal nuk do t’ia vlejë kurrë që ta lini pas këtë botë të çrregullt, megjithëse të bukur. Nëse jeni duke luftuar, ju lutemi largohuni nga ky mjedis. Dhe me hap larg, nënkuptojmë të drejtohemi plotësisht në drejtim të kundërt, pa bërë më podkaste apo deklarata VPR. Le të ecim të gjithë përpara, a?