Pse tifozët e RHOSLC janë të sëmurë nga Monica Garcia duke luajtur viktimën

Klea

Pse tifozët e RHOSLC janë të sëmurë nga Monica Garcia duke luajtur viktimën

Për disa çaste kalimtare, Monica Garcia dukej si një frymë e ajrit të freskët dhe të freskët në të Amvise të vërteta të Solt Lake City. Shtesa e re në grup ishte më e re dhe kishte mendime për ditë të tëra. Monika është qesharake dhe po përpiqet maksimalisht të miqësohet Mary Cosby – fat të mirë! Megjithatë, disa ndjekës po lodhen nga ankimet e vazhdueshme të nënës, pasi duket sikur ajo është viktimë e vendimeve të saj.

Monica Garcia i jep Ick

Presley Ann/Bravo përmes Getty Images

Si nënë e katër vajzave, Monica u shfaq e fortë gjatë episodit të saj premierë, duke ndarë se ajo kishte kujdestarinë e vetme dhe po punonte për t’u dhënë fëmijëve të saj një jetë më të mirë. Por akti i prishur i nënës beqare po i vjen keq shikuesve që mendojnë se ajo ka vetëm veten për të fajësuar për rrethanat e saj. Më pëlqen shumë Monika për Shtëpiakët e Vërtetë të Salt Lake City, por ajo duhet të kapë një kontroll.

Shikuesit mësuan ndërsa Monika ishte në një udhëtim pazari me Heather Gay se ajo “ishte e martuar në tempull dhe më pas unë u shkishërova për fu*kg kunatin tim për 18 muaj. Pra, motra e burrit tim…burri i saj.” Po! Askush nuk i pëlqen një mashtrues me fansat që ndihen sikur sapo kishin qenë të mbuluar.

Paraja nuk është gjithçka

Monica Garcia
Fred Hayes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Sinqerisht, ju nuk jeni aq të varfër nëse ende mund të hyni në Louis Vuitton tuaj më të afërt dhe të blini një çantë dore. Para udhëtimit të vajzave në Palm Springs, Monica u nda me nënën e saj se nuk ndihej sikur ajo përshtatej me gratë. E ndjerë shumë jashtë thellësisë së saj, çanta ikonë me monogram LV tani është vendosur të jetë batanija e saj e sigurisë luksoze, ndërsa ajo i tha nënës së saj: “Unë thjesht dua të kem diçka të këndshme rreth tyre. Thjesht nuk dua të shfaqem pa asgjë – e urrej që ndihem kështu.”

Shikuesit e Real Housewives of Solt Lake City ishin pak të zhgënjyer teksa shikonin vajzën 17-vjeçare të Monikës duke folur me kuptim me nënën e saj, duke theksuar: “Është normale të ndihesh kështu, por nuk duhet… sa para keni.” Kam dëshirë të vazhdoj me Joneses, por Mean Monica dukej sikur ishte mjaft e fortë për të përqafuar veten e saj të vërtetë dhe të mos dorëzohej.

Lufta e fundit e Monikës me Lisa Barlow theksoi pasiguritë e saj financiare teksa gjykoi pronarin e Vida Tequila për ankesën për humbjen e një unaze diamanti prej 60 mijë dollarësh. Ndjehet thuajse sikur Monica po projekton çështjet e saj në grup, i cili ka përfshirë ndjenjat e saj për divorcin dhe zakonet e shpenzimeve.

Monika e ka humbur ndjenjën e stabilitetit financiar pas skandalit të saj të mashtrimit, dhe për këtë, grupin e ri të miqve e quan materialist dhe kritikon jetën e tyre të dukshme. Nuk duket mirë, vajzë.

Monica Garcia qesh me skandalin e saj

Monica Garcia
Meredith Andrews/Bravo nëpërmjet Getty Images

Tipari më i keq i Monikës është se ajo disi mund të ankohet për divorcin e saj, por të qeshë me veten për tradhtinë sikur nuk ishte gjë e madhe dhe nuk i shkatërroi familjen. Tifozët e Real Housewives të Salt Lake City kanë thirrur shpejt mënyrat e dyfishta të Monikës, duke vënë në dukje se ajo ka fjetur me kunatin e saj për dy vjet. Është e qartë se faji i saj nuk ishte që ta hante të gjallë nëse do të ishte e gatshme të merrte D për 730 ditë.

Faji duhet të ketë qenë inekzistent dhe i tronditi shikuesit kur panë Monikën duke qeshur se si ajo mashtroi ndërsa ishte në tryezën e darkës. E kuptoj të gjithë mënyrën e të jetuarit për të qeshur, por kjo situatë dukej pak më serioze ku Monica duhet të kishte pak më shumë dekor. Mungesa e turpit ishte e vështirë për t’u gëlltitur për fansat e Bravo, të cilët mendojnë se këndi i saj i thyer i nënës beqare ishte një zgjedhje e vetëdijshme dhe egoiste.

Monica Garcia është një Flip-Flopper

Whitney Rose, Monica Garcia, The Real Housewives of Solt Lake City, RHOSLC
Meredith Andrews/Bravo

Çfarëdo që ka ndodhur me qëndrimin në krah të mikut tuaj dhe për të treguar besnikëri ndaj atyre që njihni për një kohë të gjatë? Një episod i kohëve të fundit i Real Housewives of Solt Lake City tregoi Monikën duke vepruar e etur teksa doli kundër shoqes së saj, Angie Katsanevas. Ishte e pahijshme për Meredith Marks të linte qëllimisht Angie-n nga udhëtimi në Palm Springs, por ishte më keq të shikoje Monikën duke e shkuar drejt saj në furgonin e shpejtësisë, duke e quajtur atë një “qen”. Bëhet e qartë se Monika tani është në xhepin e Meredith-it ndërsa përpiqet të ngjitet në shkallët shoqërore.

Sinqerisht, Monika nuk ka këmbë për të qëndruar kur vjen puna për të luajtur kartën e viktimës. Monika zgjodhi të kishte një lidhje të gjatë, t’i bërtiste Lizës dhe të ishte jashtëzakonisht mizore me shoqen e saj, Angie. Përfundimi është se Monica ka punuar për Jen Shah në një moment dhe vetëm ky fakt duhet t’u tregojë shikuesve shumë për personazhin e Monikës.