Pse Theresa Nist duhet të martohet para se të martohet me Gerry Turner

Klea

Pse Theresa Nist duhet të martohet para se të martohet me Gerry Turner

Dasma e Gerry Turner dhe Theresa Nist është vetëm një javë larg, por a janë ata të ftohtë? Ndërsa asgjë nuk është konfirmuar zyrtarisht, ka pasur zëra se Beqari i Artë Çifti po mendon një paramartesë. Sipas thashethemeve, Theresa po kërkon një paramartesë para dasmës dhe Gerry është ofenduar nga sugjerimi.

Pavarësisht nëse thashethemet kanë ndonjë meritë, një paramartesë nuk do të ishte një ide e keqe për Gerry dhe Theresa. Në moshën e tyre më të madhe, është thelbësore që Gerry dhe Theresa të jenë financiarisht të sigurt dhe të rehatshëm. Nëse Theresa vërtet dëshiron një paramartesë, atëherë ajo duhet ta marrë një të tillë!

Reputacioni i Gerry-t është rrahur që nga Beqaria e Artë

Në fillim të The Golden Bachelor, Gerry ishte i dashuri i Amerikës. Mirëpo, që nga përfundimi i emisionit, kanë dalë në dritë disa mendime më negative për Gerry. U shfaqën disa akuza se Gerry në fakt kishte gënjyer për jetën e tij në lidhje pas vdekjes së gruas së tij Toni. Gerry thuhet se ishte në lidhje me një grua tjetër për tre vjet para se t’i jepte fund lidhjes dhe duke përmendur ndryshimin e pamjes së saj si një nga arsyet.

Përveçse nuk ishte njëqind për qind i sinqertë për jetën e tij në lidhje, Gerry tha gjithashtu disa të vërteta gjysmë në lidhje me karrierën e tij. Një aspekt tjetër kyç i historisë së Gerry-t, ishte pretendimi se ai ishte një pronar restoranti në pension. Megjithatë, raportet treguan se Gerry në fakt nuk kishte punuar në industrinë e restoranteve për gati dyzet vjet!

Këto akuza sigurisht ngritën dyshime për Gerry-n dhe shikuesit filluan të pyesin veten nëse ai sapo kishte bërë një akt të mirë. Ndërsa Gerry duket se e do vërtet Terezën, është një flamur i madh i kuq që ai do të gënjejë për aspekte të tilla kritike të jetës së tij në shfaqje. Kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se ai do ta mashtronte në asnjë mënyrë të fejuarën e tij të re. Megjithatë, Theresa Nist duhet të marrë një paramartesë megjithatë.

Theresa punoi jashtëzakonisht shumë për të arritur atje ku është

Ndërsa askush nuk meriton të mashtrohet pa para, të moshuarit, të cilët kanë punuar shumë për pasurinë e tyre, janë veçanërisht të cenueshëm. Gjatë emisionit, Theresa i shpjegoi Gerry-t historinë e saj të karrierës dhe nuk ishte aspak mbresëlënëse!

Tereza e filloi martesën e saj si shtëpiake, ndërsa burri i saj Billy punonte për të mbajtur familjen e tyre. Ndërsa ishte në shtëpi, Theresa zhvilloi një pasion për bursën dhe filloi të punonte si tregtar ditor. Kur financat u shtrënguan, Theresa aplikoi për një punë në industri për të përmirësuar më tej aftësitë e saj. Pavarësisht se ishte përballë 30 të diplomuarve, Theresa e gjeti punën! Ajo ka vazhduar të punojë në industri që atëherë, dhe vazhdon ta bëjë këtë edhe sot.

Historia e Theresa-s është tepër frymëzuese dhe ajo ka punuar shumë për të arritur atje ku është. Përsëri, ndonëse nuk ka indikacione konkrete që Gerry ka qëllime të lakmuara, nuk do të dëmtonte Terezën të mbronte pasuritë e saj me një paramartesë.

Gerry nuk ishte i sigurt për Theresa në një pikë

Golden Bachelor Gerry Turner dhe Theresa Nist

Ndërsa Gerry dhe Theresa aktualisht duken se janë marrëzisht të dashuruar, nuk mund të harrojmë se ai ishte i pasigurt për të deri në fund. Për kohën më të gjatë, dukej sikur Gerry kishte në plan të zgjidhte nënkampionen Leslie Fhima. Gjatë një prej takimeve të tij të fundit me Theresa-n, Gerry madje pranoi se e gjeti veten duke menduar për Leslie-n. Megjithatë, pasi mësoi më shumë për karrierën e Theresa-s, Gerry papritmas u duk se ishte i gatshëm për të.

Sigurisht, duke pasur parasysh natyrën e shfaqjes është e kuptueshme që Gerry kishte disa ndjenja konfliktuale mes dy femrave të fundit. Por është ende shumë herët në lidhjen e Gerry-t dhe Theresa-s dhe shumë herët për të thënë nëse ata do të qëndrojnë bashkë. Meqenëse ata po martohen shumë shpejt, një paramartesë mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të siguruar që pasuritë e tyre të mbrohen nëse diçka shkon keq.

Është e rëndësishme të theksohet se thashethemet se Theresa po mendon për një paramartesë janë thjesht thashetheme. Në fakt, ka shumë mundësi që ajo të mos ketë fare në mendje një paramartesë. Megjithatë, duke pasur parasysh rrethanat unike të marrëdhënies së Theresa dhe Gerry, duket se një paramartesë mund të jetë një ide e mirë.