Pse Taylor Armstrong 'do të jetë gjithmonë afër' me Kyle Richards

Klea

Pse Taylor Armstrong 'do të jetë gjithmonë afër' me Kyle Richards

Edhe pse Taylor Armstrong u largua nga Real Housewives of Beverly Hills mbi dhjetë vjet më parë, ajo dhe Kyle Richards do të jetë “gjithmonë afër”.

Taylor dhe Kyle ishin të dy anëtarët e kastit origjinal të RHOBH, së bashku me Lisa Vanderpump, Camille Grammer, Adrienne Maloof dhe Kim Richards. Taylor, e cila tani jeton në Orange County me burrin e saj të dytë, John Bluher, rrallë i sheh vajzat, por gjithmonë do të ketë një vend të veçantë në zemrën e saj për të gjitha ato. Ata e mbështetën atë në një kohë të tmerrshme pas vetëvrasjes së burrit të saj të parë, Russell Armstrong.

“Kyle dhe unë do të jemi gjithmonë afër,” thotë ajo. “Ne jetonim vetëm tre rrugë larg njëra-tjetrës… Portia [Kyle’s daughter] dhe Kennedy [Taylor’s daughter] ishin [close] … Portia po mbushte dy vjeç dhe Kennedy po i mbushte katër vjeç. Kaluam një ton kohë në shtëpinë e tyre. Vajzat do të flinin gjatë gjithë kohës, kështu që ajo dhe unë patjetër kemi një lidhje të madhe.”

Ende në kushte të mira

Orange County është një botë larg Beverly Hills, kështu që OG-të nuk ka gjasa të përplasen me njëri-tjetrin. Por Taylor pretendon se është ende miqësore me të gjithë.

“Unë jam në marrëdhënie të mira me të gjithë ata,” ndan ajo me The Daily Dish. “Secili prej nesh do të dërgojë gjëra të ndryshme DM, e dini? Jetët e të gjithëve janë të zëna dhe ne të gjithë kemi fëmijë. Pra, sado që duket sikur do ta shihnim njëri-tjetrin gjatë gjithë kohës, [we can’t].”

“Tjetër gjë është [that] ka një sfidë gjeografike”, shton avokati i dhunës në familje. “Njerëzit [who] Mos jetoni këtu, mendoj se ata kanë më shumë përshtypjen se ne thjesht shkojmë në Beverly Hills për drekë. [But] 405 është një tjetër lojë me top. Nuk është aq e thjeshtë sa duket të shkosh të rrish, e di, disa orë dhe të kthehesh.”

“Ne nuk kalojmë aq shumë kohë së bashku, por më duket sikur të gjithë do të ktheheshim sërish bashkë, do të ishte menjëherë si kohët e vjetra”, vazhdon nëna e njërit prej tyre. “Ka vetëm një lidhje … me atë grup, për mua, që do të zgjasë një jetë.”

Real Housewives of Beverly Hills po transmetohet në Peacock.