Pse takimet 2 me 1 Bachelor janë një ide e tmerrshme

Klea

Pse takimet 2 me 1 Bachelor janë një ide e tmerrshme

Oh, takimi i frikshëm 2-në-1. Këto kanë qenë një element kryesor në Bachelor për shumë sezone tani, edhe pse ato janë një ide absolutisht e tmerrshme. Tani, në sezonin e Joey Graziadeit, pati një takim 2-me-2 me Maria Georgas dhe Sydney Gordon. Sigurisht, ishte dramatike dhe bindëse, por a do ta ndihmojë në të vërtetë Xhoin të gjejë dashurinë? Takimet 2-në-1 nuk kanë shkuar kurrë mirë në The Bachelor, dhe kjo nuk ishte përjashtim. Edhe pse ishte e vështirë të largohesha nga takimi i çrregullt, nuk ishte në interesin më të mirë të Joey.

Datat 2-në-1 nuk janë produktive për askënd të përfshirë

Problemi kryesor me datat 2-në-1 është se ato thjesht nuk janë produktive. Bachelor filmon në një kohë jashtëzakonisht të shkurtër dhe është e rëndësishme të mos humbasësh asnjë minutë. Takimet 2-në-1 bëjnë pikërisht këtë, megjithatë, pasi ato marrin shumë kohë pa i shtuar asgjë të vlefshme përvojës. Kjo nga ana tjetër, largon si nga kryesimi ashtu edhe nga të gjithë garuesit.

Një nga takimet më famëkeqe 2-në-1 në historinë e Bachelor ishte midis Genevieve Parisi dhe Shanae Ankney, gjatë sezonit të Clayton Echard. Shanae ishte njohur si zuzarja e sezonit që herët, dhe Genevieve ishte një nga shumë femrat që u përfshi në dramë. Si rezultat, Clayton (ose producentët) menduan se do të ishte një ide e mirë që dy gratë të shkonin në një takim 2-në-1.

Për habinë e askujt, kjo nuk shkoi mirë. Clayton përfundimisht vendosi ta dërgonte Shanae në shtëpi dhe i dha Genevieve një trëndafil. Ndërsa largimi i Shanae ishte shumë i vonuar në këtë pikë, nuk kishte asnjë arsye pse Clayton nuk mund t’i dërgonte paketimin e saj në asnjë moment tjetër. Nga ana tjetër, marrja e një trëndafili në Genevieve nuk kishte kuptim. Në fund të fundit, Clayton nuk bëri ndonjë përparim në lidhjen aktuale të tij dhe Genevieve gjatë takimit.

Takimet 2-me-1 zakonisht ndodhin kur ka dramë mes dy prej grave. Si rezultat, drejtuesi përdor datën si një mundësi për t’i arritur gjërat në fund dhe për të gjetur se kush është në gabim. Asnjë grua nuk është në gjendje të përdorë datën për të krijuar një lidhje më të fortë me drejtuesin, pasi ato thjesht po përpiqen të shpëtojnë veten nga eliminimi. Kjo është kundërproduktive dhe merr kohë të çmuar nga të gjithë të përfshirët.

Datat 2-në-1 vënë në rrezik lidhjet e forta

Gjëja tjetër e tmerrshme në lidhje me takimet 2-në-1 është se ato mund të zbehin lidhjet e forta. Genevieve ishte padyshim një nga favoritët në sezonin e Clayton, megjithëse problemet e saj me Shanae e penguan këtë. Ndërsa Genevieve nuk bëri domosdoshmërisht asgjë të gabuar, duke u kapur në dramë përfundimisht e pengoi atë të forconte lidhjen e saj me Clayton.

Fatkeqësisht, historia tashmë duket se po përsëritet në sezonin e Joey-t. Maria ka qenë një kryesuese që nga nata e parë, dhe qartë ndan një lidhje të fortë me Joey. Sydney, nga ana tjetër, është parë vetëm duke folur me Joey për dramën që ajo krijoi. Sydney pretendon se Maria është një ngacmuese, por nuk mund të shpjegojë qartë pse është kështu. Është shumë e qartë se Maria nuk bëri kurrë asgjë për të ngacmuar asnjërën nga gratë dhe se Sydney thjesht duket se e ka për të.

Ndërsa Joey mori anën e Marias gjatë festës në pishinë, ai i befasoi shikuesit kur vendosi t’i dhuronte Sydney-t trëndafilin e fundit. Maria mori trëndafilin e dytë deri në fund, i cili gjithashtu u duk pak i padrejtë. Maria nuk ka qenë gjë tjetër veçse mbështetëse e grave të tjera dhe askush nuk është përkushtuar për të. Tani reputacioni i Maria është në rrezik, edhe pse ajo nuk ka bërë asgjë për ta vendosur veten në atë pozicion.

Pyetja e Joe nëse ai e njeh vërtet Marian është e gjitha rezultat i manipulimit qesharak të Sydney-t dhe vërtet e vë në rrezik marrëdhënien e Maria dhe Joey. Ky është një nga aspektet më zhgënjyese të takimeve 2 me 1, pasi një nga gratë zakonisht ka një lidhje mjaft të fortë me plumbin. Në fund të fundit, Maria eci përpara, por lidhja e saj me Joey-n do të jetë gjithmonë pak e njollosur nga kjo.