Pse Summer House: Martha's Vineyard nuk u ribashkua

Klea

Pse Summer House: Martha's Vineyard nuk u ribashkua

Sezoni 1 i Shtëpia Verore: Vreshti i Martës ishte mjaft shfaqje. Nga drama mes Bria Fleming dhe Jasmine Ellis Cooper te Amir Lancaster që shpërtheu pas një bisede të tensionuar me Jordan Emanuel – kishte shumë momente shpërthyese për të na argëtuar.

Çuditërisht, sidoqoftë, si shumë shfaqje të tjera të Bravo, Summer House: MV nuk pati një nga ato ribashkimet e lakmuara me yllin më të madh të rrjetit, Andy Cohen. Sipas Jordanit, asaj do t'i kishte “dashur” t'i rregullonte gjërat me kolegët e saj. Megjithatë, ata nuk mund t'i bënin gjërat të funksiononin në minutën e fundit.

Jordani dëshiron më shumë sy në Summer House: Martha's Vineyard

Në një intervistë me Distractify, Jordan shpjegoi pse nuk pati ribashkim pas sezonit 1. “Unë mendoj se të gjithë do të kishin dashur ta kishin bërë të funksiononte, por thjesht nuk mendoj, realisht, sikur do të ndodhte,” shpjegoi ajo. “Sapo u bë një gjë logjistike më shumë se çdo gjë tjetër.”

Ylli i realitetit, i cili gjithashtu u shfaq në sezonin 3 të Winter House, shpjegoi se ajo është krenare për shfaqjen e tyre dhe shpreson për më shumë.

“Për sa i përket ekspozimit, dua të them, sigurisht, gjithmonë do të them, 'Po, dua më shumë' sepse jam krenar për ne. Jam krenar për punën që kemi bërë dhe dinamikën tonë. Unë mendoj se ne kemi vënë shumë në të duke ekspozuar marrëdhëniet tona reale, mendimet tona reale dhe ndjenjat tona reale, veçanërisht si zezakë, sinqerisht.”

“Pra, po, sigurisht, unë gjithmonë do të them si, dua që të gjithë ta shohin atë dhe dua që të gjithë të flasin për të, natyrisht. Por dua të them, mendoj se pritshmëritë e mia u tejkaluan, pavarësisht, sepse sigurisht që nuk prisja që njerëzit të më njihnin në rrugë, veçanërisht si nëntë muaj më vonë, e dini?”

Sezoni 2 i SH:MV u shfaq premierë në Bravo më 24 mars dhe tashmë mund të themi se do të jetë një seri episodesh shpërthyese. Në një intervistë me Reality Tea, Jordan ngacmoi dinamikën e grupit, duke shtuar se ata “kalojnë ulje-ngritje”, por arrijnë të bashkohen në fund.

“Dua që të gjithë të kuptojnë se ne jemi njësoj si gjithë të tjerët,” tha ajo përpara se të thoshte, “sikur është pjesë e jetës të kalosh ulje-ngritje me njerëzit për të cilët kujdesesh.”

Ndiq episodet e reja të Summer House: Martha's Vineyard të dielave në orën 9/8c.