Pse Stacy u 'befasua' nga Rant Dasma e Izzy

Klea

Pse Stacy u ‘befasua’ nga Rant Dasma e Izzy

Dashuria eshte e verber Sezoni 5 ishte plot me ngritje dhe ulje. Por një nga uljet më të ulëta erdhi nga Izzy Zapata në natën e tij të dasmës me Stacy Snyder. Të dy arritën në altar. Por ndërsa Izzy ishte gati të vazhdonte lidhjen e tyre, Stacy u tërhoq, duke thënë se nuk kishin pasur kohë të mjaftueshme.

Fillimisht, Izzy ishte mirëkuptues. Por pas disa kohësh vetëm me kamerën, ai bëri një tirade për Stacy dhe lidhjen e tyre. “Është sikur ajo gjithmonë përpiqet të gjejë diçka të gabuar,” tha ai. Ai vazhdoi, duke thënë disa gjëra goxha të lëndueshme.

“Është sikur të gjitha gjërat e jashtme po i afroheshin asaj, dhe unë bllokova gjithçka. Pamje, para, dramë. Unë thjesht u fokusova tek ajo… Më bën të pyes veten, ‘Pse je 33 vjeç dhe beqare dhe jo e martuar?’” Duke pasur parasysh natyrën e komenteve, ishte e natyrshme që Stacy të dëshironte të përgjigjej.

Stacy fajëson producentët për fjalët e Izzy

Stacy i tha PEOPLE se ajo “ishte kaq e befasuar” kur dëgjoi përçarjet e Izzy pas faktit. Megjithatë, ajo nuk e fajësoi plotësisht atë. Ajo shpjegoi, “Ne ndoshta ishim zgjuar gjithë natën një ose dy natën e fundit para dasmës pas asaj bisede financiare, ku të dy ndjeheshim sikur gjërat po shpërbëheshin. Kështu që ne të dy ishim një rrënim.”

Ajo vazhdoi të reflektonte për bisedën e tyre të mëparshme. “Po flas, po qaj në telefon për orë të tëra, po përpiqem të flas, panik. ‘Çfarë bëjmë ne?’ Dhe më pas ne thjesht ramë dakord, ‘Ne kemi qenë një ekip këtë kohë të plotë. Ne do të shkojmë në këtë gjë si ekip dhe do ta përfundojmë si ekip. Nuk po e hedhim njëri-tjetrin nën autobus.’

Pasi pretendoi se të dy ishin tashmë “të shteruar emocionalisht”, Stacy tha se producentët mund ta kenë shtyrë Izzy më tej duke bërë pyetje të tilla si “A nuk ndihesh mjaftueshëm?” ‘Pse nuk të do ajo?’” Ajo e pranoi gjendjen e tij emocionale në atë kohë. “A më pëlqeu ajo që tha? Jo, por e di pse e tha këtë.”

Ajo përfundoi duke thënë: “Ai ishte i lënduar. E njoh dhe e di që ishte lënduar. Unë nuk i besoj gjërat që ai tha.” Stacy vazhdoi: “Unë nuk mendoj se ai i beson gjërat që tha. Dhe unë mendoj se ai ishte vërtet i lënduar.”

Sezoni 5 i Love Is Blind është i disponueshëm për t’u transmetuar në tërësi në Netflix.