Pse Shannon Beador zgjodhi të mos marrë pjesë në rehabilitimin pas arrestimit të BDI

Klea

Pse Shannon Beador zgjodhi të mos marrë pjesë në rehabilitimin pas arrestimit të BDI

Shannon Beador bëri diçka shumë budallaqe. Në vend që të përdorte një nga disa mjete transporti, ajo zgjodhi të ngiste makinën e dehur shtatorin e kaluar. Ajo rrezikoi jetën e saj, jetën e Archie Beador dhe mund të kishte vrarë këdo në rrugë.

Shan hyri me makinë në shtëpinë e dikujt dhe u arrestua për BDI dhe u godit me vrap. Në një farë mënyre Shannon u lirua nga një goditje publike dhe padyshim që ajo shmangu burgun. Por ajo që disa shikues po gërvishtin kokën është se Shannon gjithashtu shmangu rehabilitimin për një problem me alkoolin. Ylli i Real Housewives of Orange County foli për këtë në një episod të podcast-it Hot Mic të Bravo.

Asnjë rehabilitim, asnjë problem

Disa simpatizojnë Shannon-in dhe më pas kemi nga ata që janë mbi histrionikën e saj. Një gjë që i bie në sy shikuesve është se Shannon duket se nuk ka asnjë interes për t’i trajtuar me të vërtetë çështjet e saj, sepse kjo do ta pengonte atë nga xhirimet e RHOC.

Ndërsa Shannon kishte oferta rehabilitimi falas që iu hodhën pas BDI-së, ajo u tha të gjithëve. “Më ofruan disa qëndrime falas për rehabilitimin e alkoolit. Por ajo që zgjodha të bëja – dhe bëra kërkimin tim, shkova në një vend të mirëqenies së sjelljes, “tha ajo. Mendoj se ajo dëshiron duartrokitje ose një biskotë, por marrëdhënia e Shannon-it e dokumentuar prej kohësh me alkoolin mund të ketë nevojë për më shumë se një “vend shëndeti”.

“Sepse dua të kuptoj pse bëj disa zgjedhje toksike dhe jo të shëndetshme në jetën time. Dhe kishte një përbërës të alkoolit në të. Dhe në këtë periudhë të veçantë të jetës sime, a kam pirë më shumë se normalisht? Absolutisht. Dhe kështu unë jam në gjendje t’i shikoj të gjitha këto dhe të shoh se si nuk dua që kjo të jetë jeta. Nuk isha i lumtur.” Ajo që po dëgjoj është se dikush nuk dëshiron të etiketohet si alkoolik.

Tani Shannon dëshiron rekuizita për të vizituar “një nga objektet më të mëdha të traumës në vend”. Kishte një program ambulator “pesë ditë në javë” dhe quhet “terapi intensive ambulatore”. Sepse ne nuk do të donim të angazhoheshim për një qëndrim rehabilitimi ku ju nuk mund të jeni pjesë e Tres Amigas.

“Ka disa trauma të fëmijërisë që jam përpjekur t’i gropos,” shpjegoi ajo. Gjithçka është mirë dhe mirë, por ç’të themi për marrëdhëniet masive të bashkëvarësisë me njerëzit dhe alkoolin? Po për të marrë pak kohë nga një shfaqje televizive ku ajo tashmë është e traumatizuar dhe poshtëruar fëmijët e saj?

“Unë mund të bëj zgjedhje”

Sallata e fjalës së Shannon vazhdoi: “Sepse kur bëhet fjalë për miqësitë dhe për biznesin, unë mund të bëj zgjedhje. Sikur ajo vajzë ishte e pamëshirshme me mua, unë do të largohem. Dhe kurrë mos shikoni prapa. Por megjithatë, disi në marrëdhënie, dikush do të thotë: ‘Largohu nga shtëpia ime’ dhe unë do të kthehem të nesërmen. Pse eshte ajo? Pra, ka probleme në fëmijërinë time. Dhe unë jam duke punuar me këtë tani. Sepse nuk dua të bëj përsëri të njëjtat zgjedhje të këqija.”

OSE ajo mund të hiqte veten nga toksiciteti i xhirimit të një programi televiziv realitet, ku ajo nuk ishte mishërimi i të gjitha së bashku në radhë të parë. Ajo gjithashtu beson se BDI-ja “ka ndodhur për një arsye për të marrë [her] deri në këtë pikë.”

Eh, jo zonjë. BDI-ja ndodhi për shkak se një grua egoiste, të cilës i është mundësuar sjellja e përsëritur e keqe, piu shumë dhe rrezikoi të gjithë të tjerët.

Real Housewives of Orange County Sezoni 18 fillon xhirimet këtë javë.