Pse Sandy Yawn nuk e meriton urrejtjen që merr nga fansat

Klea

Pse Sandy Yawn nuk e meriton urrejtjen që merr nga fansat

Unë jam një fans i madh i kapitenit Sandy Yawn, por me kalimin e viteve kam mësuar se mendimi im është në pakicë. Për mua, ka qenë një gëzim të shikoja një grua në krye që i njeh gjërat e saj. Ajo ngrihet për veten e saj pa turp dhe sinqerisht dëshiron që të tjerët të kenë sukses në industrinë e jahteve. Ajo e ka kapërcyer varësinë dhe shpesh u shtrin dorën atyre që e rrethojnë, të cilët janë të rrahur.

Megjithatë, disa Poshtë Deck Mesdheut fansat mendojnë se ajo është pak shtytëse dhe e menaxhon shumë. Sasia e urrejtjes që Sandy shpesh merr është e tepruar dhe ndihet shumë personale. Kapitenët e tjerë mund të jenë mizorë, të pushojnë dikë pa dëgjuar një shpjegim dhe të jenë të paditur për ngjarjet e brendshme, por shpesh atyre u jepen leje. Disa fansa duan ta urrejnë kapitenin Sandy pa u fokusuar vërtet në atë që ajo na ka mësuar.

Kapiteni Sandy di të menaxhojë

Për mua, kapiteni Sandy ka qenë gjithmonë një nga udhëheqësit e mi të preferuar dhe nëse në fakt gjeni kohë për të vlerësuar yllin e Bravo, mund të mësoni shumë prej saj. Sa herë që hyn në një anije të re, ajo sigurohet që të dërgojë një mesazh të fortë, por në një mënyrë humane. Puna që bëjnë jahtet nuk është gjithmonë e sigurt dhe të ftuarit charter paguajnë një ton parash për përvojën e tyre. Kapiteni Sandy sigurohet që të parashtrojë ligjin duke sjellë gjithashtu ngrohtësi dhe mirësi në varkat e saj.

Vendasja e Kolorados është një profesioniste për t’u siguruar që secili prej punëtorëve të saj të kuptojë rolet e tyre dhe çfarë pritet prej tyre. Bravolebrity është i madh në hierarki, gjë që ndihmon me aftësitë e komunikimit dhe vendimmarrjes kur bëhet fjalë për ndonjë problem që ajo has.

Ajo nuk është një Hothead

Kapiteni Sandy është detyruar të mbajë një kokë të ftohtë gjatë sezoneve të shumta kur diçka shkon keq. Për shembull, në një episod të fundit, ndërsa po ndihmonte në kuvertë, ajo ra dhe ndoshta theu kyçin e dorës. Në vend që të shqetësonte ekuipazhin e saj, ajo u largua në heshtje dhe i vlerësoi gjymtyrët e saj.

Kapiteni shpesh tregon dhembshuri për ata në anijen e saj dhe, më shpesh sesa jo, merr kohë për t’i dëgjuar ata përpara se të bëjë ndonjë telefonatë përfundimtare.

Ajo vendos kufij të shëndetshëm

Si çdo kapiten i mirë në një anije milion dollarëshe, kapiteni Sandy është siguruar që të vendosë kufij që nuk mund të kapërcehen. Ndonjëherë, këto rregulla shkaktojnë dramë, por kapiteni Sandy sigurohet që të mos e lërë atë ta tronditë. Ajo gjithashtu ka vendosur standarde sjelljeje për të gjithë në anije, që shpesh do të thotë se me këdo që vepron jashtë do të flitet në përputhje me rrethanat.

Kapiteni Sandy sigurohet që të angazhohet me të gjithë në ekipin e saj dhe mëson emrat e tyre. Po, kjo do të thotë se ajo shpesh është shumë e përfshirë, por nuk mund të fajësoni vërtet një udhëheqëse që dëshiron të dijë se çfarë po ndodh dhe i qëndron parimeve të saj.

Kapiteni Sandy është një folës i shkëlqyeshëm motivues

Kapiteni Sandy ka një dritë optimiste për të që shpesh tregon se sa një mendimtar pozitiv është ajo. Më shpesh sesa jo, ajo shfaqet si një nxitës i tifozëve për ata që luftojnë në anijen e saj. Fansat sapo e panë të fliste me Natalya Scudder dhe e bindën të mos e linte varkën për shkak të një të dashuri të ndyrë. Është e qartë se Sandy dëshiron t’i shtyjë njerëzit drejt suksesit.

Për të gjitha qëllimet dhe qëllimet, kapiteni Sandy është një dëgjues i shkëlqyer dhe e merr shumë seriozisht mirëqenien e ekuipazhit të saj. Kur Hannah Ferrier pati sulmin e saj të panikut gjatë Sezonit 3, Sandy ishte pranë saj dhe e inkurajoi merakin kryesor të ishte i hapur ndaj dashurisë. Pasi Hannah ishte në shërim, kapiteni shpjegoi se Hannah nuk duhet të lejojë kurrë që jeta e saj personale të ndikojë në punën e saj.

Kapiteni Sandy merr shanset

Pothuajse çdo sezon, ka një anëtar të ekuipazhit që kapiteni Sandy e merr nën krahun e saj, sepse ajo sheh një të ardhme të ndritur për ta në biznes. Ajo njihet se u jep anëtarëve të saj më të mirë të ekuipazhit detyra më komplekse në mënyrë që ata të rriten. Sezoni 3 tregoi João Franco-n duke e filluar si një deckhand, dhe pasi e mori punën seriozisht, ai u promovua në bosun për Sezonin 4.